Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys różą byłam....

w ktorej chwili swojego zycia stałam sie stara babą????

Polecane posty

"kiedys róza bylam ,lecz nie jestem teraz.."-jak to Kayah spiewa... cholera!wlasnie stare zdjecia na kompie przegladam:O masakrrra:O mam 35 lat a wlasnie do mnie dotarlo,ze starą babą sie zrobilam w ciagu ostatnich 10 lat:O az zdjecie se dalam na tapete...:(

Gość EleGannt
zdarzają się kobiety jak wino

Gość shelby z melby
Ha ha mam tak samo

a ja od jakiegos czasu glupia zastanawiam sie co sie dzieje z tymi podkladami,pudrami! cale zycie uzywalam jednego,bylam zadowolona a teraz?przed nalozeniem zle-po nalozeniu 8 razy gorzej:O a to nie chodzi o podklad:(nie pomoze puder ,róz gdy paniusia stara juz:O(tak znowu mowila moja mama...) te swietliste oczy...cera jak brzoskwinka;)...włosy jak u Perfekcyjnej Pani Domu;) moze chociaz wlosy zapuszcze..:O ale milo..milo...ze nie jestem sama...

a wina to sobie zaraz naleje:O i nie ma takich kobiet:)

Gość Co za brednie piszesz?!
Masz zaledwie 35 lat i nazywasz siebie "stara babą"? Chyba CIE Bóg opuścił.Słuchaj piękna ja mam 48 lat i wcale nie czuję sie staro:D podobno wyglądam młodo.Nie osłabiaj mnie - proszę:D🌻 Pozdrawiam serdecznie🌻

nie,nie....przestancie sobie lata wypominac bo nie o to tu chodzi:) ja wiem,ze: mamy tyle na ile sie czujemy...ze kobieta jak wino...(tzn niektore;))..kobieta nie starzeje sie dopóty-dopoki jest pozadana... wiem,wiem....ale najnormalniej w swiecie pojawily mi sie zmarszczki,przybylo mi rozstepow po ciazy,przytylam tu i tam,grawitacja tez mnie juz dotknela swym palcem.... i co?no żal mi..po prostu zal...chociazby dlatego,ze stanowczo za malo zdjec sobie robilam np:P dzieki za pozdrowienia:)wzajemnie:) Ty pewnie od tych od win;)

\ - i takie coś jak Ty śmie mnie wypraszać z jakiegokolwiek tematu

Gość a ja sie pochwale....
mam 30lat a czuje sie na 18lat-mam rodzine meza 2dzieci

Przejdź na dietę i zacznij ćwiczyć a od razu poczujesz się lepiej.

Przejdź na dietę i zacznij ćwiczyć a od razu poczujesz się lepiej.

Gość knjbhbh
ja mam tak samo, to glupie moze co powiem ale teraz o 22 juz jestem bardzo senna i na twarzy mam resztki makijazu a 5 lat temu o 2 w nocy dopiero bylam w stanie zasnac a na twarzy nieskazitelnie wygladal podklad za 15 zl.....

Gość ja mam więcej
i nie muszę uzywać ŻADNEGO podkładu. Mam ładniejszą cerę niż kiedy miałam 20 lat :p

Gość Czarszulla
Starość Średniowieczy człek był pono ciemny i zacofany A chłop wtedy wiedział, że najlepsze są nastoletnie panny Bo uroda kobiety szybsza jest od męskiej Szybciej dojrzewa, ale i szybciej ponosi klęskę

Gość urodziłaś się stara
:D :D :D :D :D A ja mam 45 lat i jestem wiecznie młoda, i mi to ludzie mówią

Gość ewqewqe
Coś w tym jest, że przy 35 się kończy termin waznosci... :p Ja skończyłam 19 grudnia, juz od wielu lat niechętnie patrzę w lustro co mam na szafie, myślę, żeby tam dac akwarium... Obserwuję u siebie brzydnięcie od momentu jak skończyłam 20 lat... :( :( :( buuuuuu......

Gość urodziłaś się stara
co można odpowiedzieć na tak głupi temat?

Gość ewqewqe
"a ja od jakiegos czasu glupia zastanawiam sie co sie dzieje z tymi podkladami,pudrami! cale zycie uzywalam jednego,bylam zadowolona a teraz?przed nalozeniem zle-po nalozeniu 8 razy gorzej" he he, dobre... :)

Gość ale to nie jest milosc
jasne na kafeterii wswzystkie 45-latki kurwa sa piekne i mlode :-O rzygac sie chce jak to czytam :-O

Gość ale to nie jest milosc
nikt nie jest wiecznie mlody debliko a jak temat glupi jest to nie odpowiadaj. 45 lat i mloda...jaaaaasne...

Gość a czy tyyyy
a ty autorko wyglądasz na te 35 latek czy nie ????

renata od akwarium-fajna jestes:) renata poznanska-jeszcze fajniejszaś:) knjbhbh-przybij piątke.. Ada-tak zrobie!od...jutra?...nieeee,gosci mam:)moze od...czwartku?;) ale to jest jakis plan,dzieki! calej reszcie gratuluje:) i fakt- tez uwazam na takie "slodkie"osobki..srednio u nich ze szczeroscia..ale to w realu... tutaj emotikony mi nie przeszkadzaja..

czy wygladam?no pewnie,ze nie! jak dla mnie to ja wygladam na 56!😡 ale syn mi mowi,ze jestem najladniejsza na swiecie...mąż jak CZEGOS "potrzebuje";)i jakos leci....;) ale poczytalam Wasze komantarze i od razu ubylo mi pare lat:) ogolnie zle nie jest...ale cos trzeba sobie wmawiac na pocieszenie;)

Gość a co będzi ejak będziesz mieć
lat 80 , 90 - alzheimera i co wtedy ..... ciesz się z tego wieku jaki masz nie narzekaj .. a ciesz sie !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Do ale to nie jest miłość
Idź se rzygnij jak ci niedobrze i obrażaj ludzi, jak nic o nich nie wiesz

A która ma tak źle jak ja? Jestem drabiniasty, pałąkowaty, brzydki, krzywonogi, jedyny mój atut to wysoki wzrost a tak chciałbym być kobietą...