Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za progiem maj

okres a plamienie

Polecane posty

Gość za progiem maj

czym się różnią? czy jeśli dwa razy pod rząd miałam krwawienie krótsze i mniej obfite niż normalnie, tylko jeden dzień można nazwać okresem pozostałe to już plamienie, a na dodatek cały czas wypływała tylko i wyłącznie jasnoczerwona żywa krew - ŻADNYCH SKRZEPÓW, endometrium w ogóle się nie złuszczyło, brzuch tylko rośnie - to okres czy tylko plamienia?

Gość jeżeli endometrium
się nie złuszczyło, to znaczy że miałaś plamienie

Gość za progiem maj
każdy jak mówi o plamieniu mam wrażenie że myśli wyłącznie o takim bardzo delikatnym krwawieniu przy którym wystarczają wkładki, a ja przez pierwszy dzień potrzebowałam normalnie podpasek ale z endometrium ani grudka nie zeszła... czyli plamienie. A lekarz każe się nie przejmować.

Gość jeżeli endometrium
a zrobiłas test ciażowy?

Gość Ela553
spoznia mi sie okres 25 dni dzis z rana zauwazylam brazowe pamienie na papierze po poludniu na podpasce a wieczorem bardzo jasna krew i to tylko na papierze na podpasce mam tylko brazowe pamienie dodam ze boli mnie brzuch od rana ... napiszcie co myslice co to moze byc czy jest szansa ze jestem w ciazy czy poprostu mam taki okres?

Gość za progiem maj
ela, zrób test. robiłam, ostatni dwa tygodnie po pierwszym plamieniu, nic nie wychodzi. test hcg zrobiłam kilka dni po pierwszym plamieniu (2 tyg od ostatniego przytulania) i wykazał tylko że powyżej 2 czyli wg niektórych wysokość świadcząca o tym że doszło do zapłodnienia ale jeszcze się zarodek nie zagnieździł a wg niektórych oznacza tylko wahania hormonów. Lekarzowi nie pokazałam tego badania.

Gość za progiem maj
jutro idę na hcg i niech się wszystko ostatecznie wyjaśni, tylko zastanawiałam się którą datę podać jako ostatni okres, wychodzi że datę ostatniego normalnego, dwa następne plamienia w terminie okresów pominę skoro endometrium nie zeszło. dziwne to wszystko.

Gość Verdis
też tak miałam jeden okres tydzień wcześniej, bez żadnych boleści, skąpy, bez skrzepów, 2 był w terminie, ale też nie był zbyt obfity teraz czekam na 3