Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikumikumikufiku

Czy to normalne-pytanie do kosmetyczki ???

Polecane posty

Gość fikumikumikufiku

Byłam dzisiaj na peelingu kawitacyjnym w renomowanym salonie na początku kosmetyczka zapytała się czy miałam oczyszczaną twarz manualnie bo mam wągry i pare kaszaków powiedziałam że nie i po to właśnie przyszłam na ten zabieg żeby oczyścić cere na co ona mi mówi że peeling kawitacyjny nie oczyszcza cery i od tego jest oczyszczanie manualne dobra pomyślałam trudno następnie zrobiła mi peeling co było bardzo nieprzyjemne bo jeżdziła tym urządzenie tak mocno że aż, mi się skóra przesuwała i czułam jak mnie ryje tym czymś z całej siły woda z wacika który miała namoczony lała mi się po szyji i do uszu potem nałożyła krem i podziękowała :/ Jak się zobaczyłam w lustrze to się przeraziłam wyglądałam jak bym miała trądzik takie czerwone placki na całej twarzy okropny widok jeszcze nigdy nie miałam tak strasznej cery :/ Teraz po paru godzinach wyglądam o niebo lepiej ale, i tak gorzej niż przed zabiegiem :O Co o ty myślicie ?????

Gość fikumikumikufiku
halooooooo

Gość bobo0
co to za salon był na pewno nie renomowany no sorry ale jak idziesz to pierw jest konsultacja jakie zabiegi pasują do twojej cery i czy są ci w ogóle potrzebne potem cię pani umawia na wybrany zabieg albo od razu robi zależy od okoliczności oczywiście może w ogóle zły zabieg miałaś niedostosowany do cery ale też trzeba mieć na względzie że nie każdy od razu działa