Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhftghfh

Macie jakieś obsesje?

Polecane posty

Gość fhftghfh

.

Gość chyba powinnam się zabić
tak, mam obsesję na punkcie byłej swojego faceta :o🖐️

Gość fhftghfh
a ja robię nie które czynności po kilka razy...nie moge tego opanować czy to już choroba?

Gość chyba powinnam się zabić
jeśli już nie możesz tego opanować to pewnie tak, zaburzenia obsesyjno-kompulsywne ;)

albo natręctwa :P wiem coś o tym... mam przymus liczenia albo sprawdzania kilka razy czy zamknelam drzwi itp. :O kiedyś liczyłam do 10 jak jechała winda,żeby odczarować mam taką obsesję,że nie mogę iść spać przed północą, nie wiem dlaczego tak mam i obsesjsa na punkcie pewnego chlopaka... chociaż nic na to nie wskazuje, ja jestem święcie przekonana,że coś z tego wyniknie :O:O takie obsesje :( i jeszcze obsesja bycia w grobie - średnio co 3 tygodnie przypominam rodzicom,że chcę być spopielona/spalona a nie pochowana do ziemi :O :(

Gość holinexx
mam Dysmorfofobie. To naprawde przeszkadza w funkcjonowaniu, Ciągle mysle jaka ja jestem brzydka,że wszyscy wokolo są piekni tylko nie ja.. oglądam się godzinami w lustrach , w sumie oglądam sie we wszystkim co możliwe w szybach itd i ciągle widzę tą moja brzydote oraz coraz to nowe kompleksy - to jest straszne.. następną obsesją jest sprawdzanie np czy wylączyłam gaz , czy wyjęlam z gniazdka podpięcie , czy lodówka jest domknięta :) fobia przed osami , pszczolami , szerszeniami ;)

Gość Cudowna Henriętta
Czy zamknęłam mieszkanie : A to czy żelazko wyłączone, a czy grzejniki wyłączyłam. I niekiedy tak mam, że siedzę w pracy i się zastanawiam czy żelazko jest włączone czy nie i wtedy biorę taxi :o:o i jadę sprawdzić i oczywiście wylączone. Wczoraj znowu wracałam się z przystanku, bo nie jestem pewna czy zamknęłam mieszkanie. Mam nawet alarm w mieszkaniu ale boję się, że nie zadziała albo czy go włączyłam i tak bez końca :o

Gość ta dorotka ta malutka
ja obsesyjnie sprawdzam czy zamknęłam drzwi, auto, roletę w pracy, itp...