Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudziarze

Dlaczego faceci w większości to nudziarze ?

Polecane posty

Gość nudziarze

Masakra :o Weź tu z takim bądź, więcej emocji samemu się chyba ma. Ostatnio rzuciłam takiego memeję; teraz to czuje, że żyję

Gość krwawa jatka
nudzą się tylko ludzie nudni Skarbie :)

Gość nudziarze
Jak jest mameją trzeba go wyprowadzić z błedu ze jeszcze żyje x :D:D:D:D:D

Gość nudziarze
Ich strata ;) jak im nie zależy to do widzenia

Gość andrewsss
Co to znaczy nie zalezy ?? Ja np: pracuje, ucze sie, w tym roku koncze szkołe i nie mam czasu byc przebojowy i zabawowy, bo ja nawet wyspac sie nie mam czasu ... w trudnych chwilach osoby kochające sie wspiera, a nie nazywa sie mamejami ... zal mi Cie

Gość fdgj,nhjk,,
faceci to kurwiarze jak nie dajesz dupy na zawolanie to sa nudni dupa dupa i jeszcze raz dupa typowi pustaki myslace wackiem

Gość Singielek...
Wyjaśnij pod jakim względem był nudny ? To szeroka definicja.

Gość Singielek...
Powiedz mi jeszcze ile masz lat.

Gość nudziarze
Nigdzie mu sie nigdy nie chciało wyjść, jego jedyna rozrywka to był tv, wgl też nie był romantyczny itd, Na początku myślałam ok może po prostu na początku tak ma,może jest zmęćzony, rozmawiałam z nim wiele razy, ale to nic nie dało

Gość Singielek...
Zrobimy małą symulację. Jestem sympatykiem zwiedzanie różnych ciekawych miejsc. Proponuje Ci w weekend zwiedzić Zamek Książ. Oczekuję od partnerki kreatywności i również ciekawych pomysłów z jej strony. Co bys dodała do planu który Ci zaproponowałem??? Pokaż mi, że nie jesteś nudna ;)

babsko jak każda inna,pierniczą na kafe ciągle te bzdety swoje,romantyczki zakichane,aż żal du..pe zciska

własnie- jaka jest definicja nudny? -czy takie "cieple kluchy" siedzace w domu z pilotem w reku -czy gawedziarz na liczne tematy zwiazane z fizyka, elektronika itp? -czy w ogole milczek

Singielek- gdybym byla wolna naewt na rowerze przyjechalabym w ta zime do Ciebie aby to udowodnic ;)

Gość piękna pani o szarych oczach
andrewssss 1 kolejny, który ciężko pracuje i nawet nie ma czasu się wyspać. Ciebie wspierać? a Ty jak będziesz wspierał swoją partnerkę? szlag mnie trafia na takie teksty. nie potraficie z siebie dać choćby miłego słowa, głupiego komplementu raz na miesiąc, zawsze jest coś ważniejszego, a to praca, a to obiad u mamusi, a to koledze trzeba pomóc, bo biedak sam nie da rady, a to zakupy, a to sprzątanie, a to ciekawy program w telewizji, a na sam koniec spanie. owszem, ja też to wszystko robię, ale nigdy kosztem naszego czasu, staram się tak zajęcia ustawiać, żebyśmy mieli choć chwilę dla siebie. jak patrzę na swojego faceta, to się zastanawiam, do czego mu właściwie kobieta. rozmowa na jakikolwiek temat - nie, seks rzadko, bo on nie ma takich potrzeb, ciągle tylko praca i praca. a po pracy, to co wyżej napisałam, czyli wszystko tylko nie ja. nie no, fajnie, że taki jest pracowity, ale ja nie jestem jego żoną, nie mamy dzieci, nawet ze sobą nie mieszkamy, więc co mi z tej jego pracy? on nie pracuje na mnie tylko na siebie i chwała mu za to, ale po co mu ja? parę razy mi napisał (nie powie, przecież by mu przez gardło takie słowa nie przeszły), że nie wyobraża sobie życia beze mnie. to ja pytam - jakiego życia beze mnie? przecież my się widujemy raz na tydzień, on ciągle żyje beze mnie. ręce opadają

Gość Singielek...
do nudziarze W tej małej symulacji pomińmy kwestię seksu. Napisz mi co byś dodatkowo ciekawego zaproponowała , żeby plan stał się ciekawszy. Oczekując czegoś od kogoś, musisz również dać od siebie ;) Pokaż nam, że Ty sama nie jestem nudziarą ;)

Gość Singielek...
*nie jesteś

Gość Singielek...
nudziarze Twoje milczenie odbieram jako brak jakiejkolwiek pomysłowości, co znaczy, że dla mnie niczym się nie różnisz od tamtego chłopaka ;)

Gość dffxftgtgrf
a moj facet jest nudny ciagle chce siedziec w domu lub ogladac filmy, dobrze ze chociaz w lozku jest dobry :)

Gość T7F
No gdzie sie podziało moje ciasteczko? Gdzie wzloty i odloty? Wierszy mi juz nie czyta, obmierzły trologdyta...

Gość caro z emeraldu
Zgadzam się z tym, że faceci są w większości nudni, ale niestety gorsi są ci, którzy najmniejszy sygnał ze strony kobiety odbierają jako zachętę i starają się aż za bardzo. Podam przykład: na wakacjach poznałam raz chłopaka z Belgii. Gadaliśmy - dosłownie!! - dwa czy trzy dni, jeden raz potrzymaliśmy się za rękę. Wymieniliśmy się adresami (ja głupia! - no ale to było dawno temu :)) niby żeby sobie wysyłać kartki na święta, a on któregoś dnia przyjechał pod dom z bukietem kwiatów i chciał się oświadczać...... Masakra!

Gość martinnn
widocznie takich przyciagasz do siebie

Gość Taka jest prawda ...
Że kobiety najczęściej wymagają a nic od siebie nie dają. Np nawiązywałem kontakt zarzucałem jakiś ciekawy temat z odrobiną humoru i tak jakoś mogło być wesoło a gdy pierwszy nie zaczynałem to było sztywno i co ? Moja wina ? Nie będę cały czas kogoś zabawiał skoro ona tego nie potrafi i właśnie większość kobiet czeka a same od siebie nic nie dają. Taka jest jak się domyślam autorka . Że ktoś jest nudny dla Ciebie to nie znaczy że dla kogoś innego też będzie .

Gość karol z emeraldu
Autorce chodziło chyba o nudny sposób spędzania wolnego czasu, nie o nudne poczucie humoru. Może ta panna, którą zabawiałeś, po prostu nie uznawała Cię za zabawnego, i tylko śmiała się z grzeczności?

Gość Singielek...
Pytanie do forumowiczek Mała symulacja Proponuję w weekend zwiedzić Zamek Książ. Oczekując od partnerki również kreatywności i pomysłowości chciałbym wiedzieć co dodałaby do planu by był jeszcze ciekawszy??? Drogie forumowiczki pokażcie nam, że Wy Kobiety nie jesteście same nudne!!! Czekamy na ciekawe propozycje. Ufam, że nie siedzą tu same nudziary, które potrafią tylko machać nogą ;)

Singielek - Zaproponowałabym wizytę w pobliskiej Stadninie (potem pewnie moją wizytę na pogotowiu) a potem posiłek w pewnej restauracji w Wałbrzychu (aby coś zobaczyć)- a to wszystko za moje niewidzialne pieniądze :D A na serio to za godzinę mam rozmowę kwalifikacyjną, niech ktoś trzyma za mnie kciuki, bo pewnie się wydurnię :/