Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Art-steel.pl

Oryginalny pomysł na prezent

Polecane posty

Gość gość
Może coś do auta? Mam na mysli zestaw kosmetyków do auta? Np. taki zestaw? 1.total-care.pl/product-pl-235-COCKPIT-300-ml-8-ZAPACHOW-PER FUMOWANYCH-preparat-do-czyszczenia-i-konserwacji-elementow-p lastikowych.html 2.total-care.pl/product-pl-4-Peparat-Opona-400-ml-prepara t-do-konserwacji-opon.html 3. total-care.pl/product-pl-243-Preparat-Szyba-1l-8-ZAPACHOW-PE RFUMOWANYCH-pianka-preparat-do-czyszczenia-szyb.html Myślę, że to bardzo praktyczny prezent.

Gość al al
Zależy dla kogo ma to być prezent i ile możemy przeznaczyć na to kasy. Siostrze rodzice niedawno robili remont w pokoju i kupiła sobie nowe łóżko , całkiem fajne metalowe. Ona uwielbia poduszki, a ja znalazłam takie cudeńka http://www.jagodowykot.pl/kategoria-produktu/wnetrza/tekstylia-dom/poduszki/ muszę tylko zdecydować które jaj wybrać. Mi podobaja się te biało czarne i w sumie nawet by jej pasowały ale jeszcze muszę się jej podpytać.

Gość gość
Co prawda wszystko zależy od tego dla kogo ma być to prezent,ale wato moim zdaniem postawić na zestaw oryginalnych, dobrych kosmetyków, co o tym sądzisz? To prezent który zawsze się przyda, bez względu na wiek,a fajne promocje widziałam na Sabell.pl

Gość KAsiaToJaka
Zależy jakie lubisz dawać prezenty. Ja 2 miesiące temu na walentynki dałam mojemu facetowi kosz miniaturek oryginalnych perfum Kupiłam kosz w kwiaciarni zamówiłam miniaturki perfum na www.odlewkiperfum.pl wypełniłam kosz perfumami i był bardzoo zadowolony

Gość gość
Dla faceta fajnym prezentem może się okazać coś do samochodu. Jakieś nowe głośniki może, albo wzmacniacz? Widziałam je w sklepie wasserman.eu za całkiem rozsądną cenę. warto sobie sprawdzić.

Gość maricka
Kup może jakiś zestaw do manicure, pilnik albo nożyczki? Ale takie fajne, bardzo fajne (np Zwilling)

Gość gość
Oryginalnym prezentem na pewno będzie zdjęcie w ramce. Jest to bardzo indywidualny prezent, który na pewno się spodoba. Fajne ramki do zdjęć widziałem na https://www.fotosklep55.pl

Gość anusiaa_1
Polecam sferis.pl stawiam na praktyczne prezenty:)

Gość gość
Witajcie! Jeśli szukacie oryginalnego i niepowtarzalnego prezentu dla bliskiej osoby na urodziny, imieniny, ślub czy rocznicę - to zapraszamy tutaj! https://pl.dawanda.com/srch?q=MiszzMasz Zobaczcie a nie pożałujecie! :D

Gość Jagodka32
Znajomy prowadzi firmę, która produkuje figurki w formie puzzli 3D oraz ozdobne zegary. Naprawdę świetnie to wygląda. W Polsce nikt inny tego nie robi, jak chcesz się wyróżnić to jego strona: www.trendfabryka.eu

Gość gość
Może to oryginalne ale ja kupuje zestaw kosmetyków samochodowych ostatnio wybrałam coś z tąd: total-care.pl/cat-pl-5-Pielegnacja-wnetrza.html Moj chłopak jest zapalonym maniakiem motoryzacyjnym więc sertio był zadowolony, on tez mi kupuje praktyczne prezenty np. filiżanki do kuchni, zestaw reczników etc " i oboje jesteśmy zadowoleni

z pełnę odpowiedzialnością moge polecić sklep ePraktyk.pl - mają tam fajne zestawy do win, stojaki, kubki termiczne, generalnie wiele fajnych przydatnych do domu produktów + super jakość, i co tydzień nowe promocje na tranpsort gratis itd. - https://epraktyk.pl/promocja.html

Gość Marzennaaa
Oryginalny prezent to np: alkomat ! Każdemu się przyda kto ma prawo jazdy i dba o swoje i innych bezpieczeństwo. zakupiłam dzisiaj w sklepie al8000 w warszawie.

Gość O Ela
Ja dostała jakiś czas temu na Dzień Kobiet małą uroczą puszeczkę z herbatą i również taki prezent polecam. Puszki znalazł i sama je teraz 2 razy już kupiłam dla kogoś i nie słyszałam żeby się nie spodobały;-)Kupiłam stacjonarnie ale ostatnio znalazłam tutajhttps://best-tea.pl/Herbaty_mini_puszki

Gość gość
A jaki prezent polecacie na Dzień Dziecka, czy standardowo zabawki czy może coś innego? Bo ciekawe i nie drogie zabawki widziałam na stronie www.Alledinge.com zamawiałyście tam może?

Gość gość
ja to zawsze ide w jakies gadzety elektroniczne. zazwczyaj sugeruje recenzjami sprzetu na opiniertvagd.pl czy benchmarku

Gość kwinka
wg mnie najlepsze to praktyczne prezenty, bratu ostatnio kupiłam w sferisie powerbank.

Gość livieees
jakiś fajny dopasowany gadżet, w teletorium jest tego dużo :)

Gość gość
Ja też lubię prost ei praktyczne prezenty, a jeżeli szukacie czegoś dla faceta to warto zerknąć na stronę www.thegent.pl miła obsługa i szeroki asortyment.

Gość gość
ja to mam dylemat co teraz mojej matce na urodziny kupić, a ma urodziny na początku lipca

Gość gość
Zajrzyj na http://sofia.sklep.pl a na pewno znajdziesz coś dla siebie! Duży wybór upominków i nie tylko :)

Gość rokitta
Dziewczynie ostatnio na urodziny kupiłem wideorejestrator, udało mi się kupić w fajnej cenie na sferis.pl