Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia__opoczno

kupka niemowlaka - czy to normalne?

Polecane posty

Gość Kasia__opoczno

tak, tak, wiem, obrzydliwy temat :) ale ważny dla mnie od kilku dni moje 4,5 miesięczne dziecko jada już obiadki (marchewka, ziemniaczek), od tego czasu robi inna kupkę, niby ok ale ta kupka jest bardzo zbita jak plastelina, twarda jest. Czy to normalne? ps. przepraszam za opis :)

Gość hmmmm nie wiem samaaaa
Tak, to normalne. KUpki stopniowo się zmieniają, organizm uczy się trawić nowe rzeczy. Dla matki żadna kupa nie jest obrzydliwa, trzeba do tego przywyknąć i tyle:D

Gość hmmmm nie wiem samaaaa
Czasem wychodzą takie bobki:) Może dawaj dziecku więcej pić, wody czy soczki, nie wiem co tam ci pije..?

moj syn ma tak samo narazie tylko.marchewke wprowadzilam kupka jest zbita wlasnie jak plastelina , ale za ok pol godziny robi druga juz normalna - obiadki - marchewke dawalam do wcz 4 dzien dzis dam cos innego zobwczymy wtedy .Dodam , ze dziecko jest na mm i zwwsze kupka byla co drugi dzien , teraz od czasu wprowadzenia obiadkow sa 2 dziennie jedna plastelinowata , a druga normalna choc w innym kolorze niz byla wczesniej.

Jak to nie są zbite kuleczki to jest normalne. je coś innego niż mledko więc i kupka inna.

Gość Kasia__opoczno
bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi, uspokoilyście mnie. Daję dziecku pic wodę, sporo pije.