Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 y5ett

cyfrowy polsat pomocy

Polecane posty

Go艣膰 pracuje tam :)
k.ur.wa pisze ak d.ownowi bo inaczej nie mozna nazwac przeczytalas nick , jak tam pracuje to chyba wiem ajlepiej niz wszyscy tutaj razem wzi臋ci to ze sie przedluza na 12 miesiecy to nic nie znaczy mozesz wypowiedziec bez zadnej kary( ale daruj sobie moze w ogole gdzie kolwiek umowy podpisywac bo nie kumata jestes i nieogarnieta)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 awaruk
PRACUJE TAM , nie rozumiem twojej agresji , wyra藕nie napisa艂am 偶e masz racje , brak czytania ze zrozumieniem dotyczy autora , kt贸ry pyta i nie przyjmuje do wiadomo艣ci dobrych podpowiedzi , pami臋taj nie tylko Ty tam pracujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracuje tam :(
zajmuje sie reklamacjami ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awaruk
w reklamacjach z klientami typu p. Zawodnik macie weso艂o , pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giurti
dlaczego oni odpisali mi takie cos: informujemy, 偶e Umowa dotycz膮ca dekodera Mini o numerze karty ... umo偶liwia korzystanie z Pakietu Mini HD przez podstawowy do dnia 24 maja 2013 r. przeciez to nieprawda. okres podstawowy juz sie skonczy艂 a ja nie podpisywalam zadnej nowej umowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giurti
dlaczego oni mi napisali ze oktres podstawowy konczy sie 24 maja 2013 przeciez to nieprawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giurti
nigdy wiecej nie wpakuje sie w yo dziadostwo. napisalam do nich ze chce zlozyc wypowiedzenie i kiedy mam to zrobic a oni mi odpisali ze okres podstawowy jescze trwa. to jest oszustwo. okres podstawowy byl od grudnia 2009 do maja 2012 - 29miesiecy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giurti
w umowie pisze z e jezeli z艂o偶e wypowiedzenie w 12 miesi臋cznym okresie dodatkowym to zal艂ace kare. to co mam by膰 do konca zycia w cp bo jak nie to dostane kare do zaplaty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giurti
jak oni mogli mi sami przed艂u偶y膰 umowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracuje tam ;(
zawodnik to ma juz podobno kogs kto sie zajmuje jego reklamacjami hahaha wez ty sie cofnij do podstawowki bo nawet prostych rzeczy nie czaisz az zal takich ludzi nie podpisuj nigdy nigdzie umow - taka moja rada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justi23
witam, 艣ledz臋 ten w膮tek i pr贸buje znale藕膰 odpowied藕 na m贸j problem ale ka偶dy inaczej si臋 wypowiada. PROSZ臉 O KONKRETN膭, PEWN膭 ODPOWIED殴. Zawar艂am umow臋 na okres podstawowy-15 miesi臋cznych okres贸w rozliczeniowych (umowa ko艅czy si臋 28 grudnia 2012r, nastepnie zgodnie z warunkami umowy przed艂u偶a si臋 na 12 miesi臋czny okres dodatkowy). Chcia艂am wcze艣niej wypowiedzie膰 umow臋 i wys艂a艂am pismo dnia 15.10.2012r -czyli 2 miesi膮ce przed ko艅cem okresu podstawowego. Wcze艣ciej na BOK poinformowano mnie, 偶e w zwi膮zku z op贸藕nieniem wypowiedzenia dodatkowo jeszcze b臋d臋 op艂aca艂a abonament za miesi膮c stycze艅. Dnia 19.02.2013 zgodnie z warunkami umowy odes艂a艂am dekoder. Od chwili wp艂yni臋cia mojego wypowiedzenia do chwili obecnej nie dosta艂am 偶adnej informacji zwrotnej co do dalszego postepowania, nie ostrzegli mnie przed jak膮kolwiek kar膮 umown膮, przed wcze艣niejszym zwrotem dekodera, poprostu by艂a cisza z ich strony. Dodam 偶e co miesi膮c p艂aci艂am abonament 99,90 za pakiety: -Familijny HD -Pakiet Promocyjny w ramach us艂ugi VOD-domowa wypo偶yczalnia Filmowa -Pakiet Extra HD -Pakiet Sport HD w tym r贸wnie偶 mia艂am HBO i Cinemax w tej cenie 99,90 z艂. Ulga przyznana w umowie wynosi艂a 829.90z艂 Prosz臋 o konkretn膮 odpowied偶, czy CP naliczy mi kar臋 umown膮?? Co dalej b臋dzie z moj膮 umow膮? Czy zosta艂a na sta艂e wypowiedziana?? R贸wnie偶 ICOK (Biuro Obs艂ugi Klienta CP) nie potrafi mi konkretnie odpowiedzie膰 jakie b臋dzie dalsze postepowanie z ich strony. PROSZ臉 O POMOC I DZI臉KUJ臉

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szyyyybka pi艂kaaaaaa
jak to pracownik biura obs艂ugi nie wie? zadzwo艅 tam jeszcze raz i powiedz, 偶e w takim razie chcesz rozmawia膰 z kim艣, kto b臋dzie wiedzia艂 czy uwierzysz w to, co Ci tu napisz膮? i tego b臋dziesz si臋 trzyma膰? mi te偶 przed艂u偶yli umow臋 i z tego co pami臋tam to mog臋 wypowiedzie膰 j膮 kiedy chc臋, tylko obowi膮zuje jaki艣 okres wypowiedzenia, tylko taki stan trwa u mnie ju偶 kilka lat, nie rozumiem co to za kary umowne, a najlepiej przeczyta膰 umow臋- tam wszystko jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cyk abc
a co je艣li mam okres dodatkowy do marca 2013 czyli jeszcze 9 miesiecy? Dzwoni艂em 2 miesi膮ce temu do cp i wyliczyli ze jak z艂o偶e wypowiedzenie to czeka mnie 3 miesi臋czny okres wypowiedzenia + ok 140z艂 kary. Wys艂a艂em wypowiedzenie kilka dni temu i dzi艣 zadzwonili z cp oznajmiaj膮c ze bedzie trzymiesieczny okres wypowiedzenia ale 245z艂 kary. Rozmowa o paragrafach umowy czy regulaminu nie mia艂a 偶adnego sensu gdy偶 ten cz艂owiek chyba nie widzia艂 tych dokument贸w na oczy. Mam nadzieje 偶e w oficjalnych papierach kt贸re dostane b臋dzie mniejsza kwota kary. W jaki spos贸b jest wyliczana kara w okresie dodatkowym? Rozumiem 偶e bior臋 us艂ug臋 ze sprz臋tem i dostaj臋 ulg臋 (to na 29 miesiecy). Moim zdaniem w tym okresie sp艂aci艂em wszystkie ulgi, rabaty itp. Je偶eli w okresie dodatkowym ma by膰 naliczona kara na zasadzie proporcjonalnego wyliczenia za miesi膮ce, z kt贸rych rezygnuje to pytanie od jakiej kwoty? a co jesli mam okres dodatkowy do marca 2013? Dzwoni艂em 2 miesiace temu do cp i wyliczyli ze jak z艂o偶e wypowiedzenie to czeka mnie 3 miesieczny okres wypowiedzenia + ok 140z艂 kary. Wys艂a艂em wypowiedzenie kilka dni temu i dzi艣 zadzwonili z cp oznajmiajac ze bedzie trzymiesieczny okres wypowiedzenia ale 245z艂 kary. Rozmowa o paragrafach umowy czy regulaminu nie mia艂 偶adnego sensu gdy偶 ten cz艂owiek chyba nie widzia艂 tych dokument贸w na oczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej zam贸wic cyfrowy polsat przez internet z tej strony -->>>http://allsh.net/Lh08X Jest teraz dobra oferta do 6 miesi臋cy za 0z艂 , omijajcie punkty sprzedazowe bo pobieraj膮 prowizje najlepiej zam贸wi膰 przez neta macie w贸wczas najlepsz膮 ofert臋 program贸w i ceny -->>> Ja tam wole NC+ masz super kana艂y filmo takie jak canal+ najnowsze filmy bez chodzenia do kina mozecie zam贸wi膰 tu -->>>http://allsh.net/W3ngb tez polecam omijac punkty tylko zamawiac przez internet

Udost臋pnij ten post