Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETA...90

Tantum Rosa po łyżeczkowaniu

Polecane posty

Gość KOBIETA...90

Witam 10 stycznia miałam zabieg łyżeczkowanie jeszcze delikatnie krwawię jednak od pewnego czasu mam grzybicę z tego co się orientuję nie mogę stosować globulek dopochwowych kiedy mam krwawienie ale zastanawiam się czy mogła bym zrobić sobie irygację aplikatorem od środka tantum rosa ? czy nie zaszkodzi to ? i czy jest to bezpieczne po łyżeczkowaniu ? jak długo mogę krwawić po zabiegu ?

KOBIETA...90, ja miałam zabieg łyżeczkowania 8 stycznia i już nic nie krwawie i prawie nie plamie.. co do grzybicy - nie wiem, wydaje mi się najbezpieczniejsze coś na zewnątrz, są też takie zioła które się zalewa jak herbatę i potem tym przemywa.. coś vaginus w nazwie, nie pamiętam...

Gość tylko uwazaj!!!!...
ja kiedyś użyłam tantum rosa i po prostu mnie to poparzyło!!! bol nie do zniesienia.

Gość KOBIETA...90
ja używałam tantum rosa przed zabiegiem i wszystko było dobrze tylko się zastanawiam czy po łyżeczkowaniu można ale wydaje mi się że jeśli chodzi o przemywanie w środku to pewnie nie bardzo Alicja troszkę mnie wystraszyłaś bo ja nadal krwawię codziennie podpaska cała jest przesiąknięta raz mocną czerwoną krwią raz ciemniejszą nie wiem czy się martwić czy u każdej kobiety to jest różnie jak myślicie ?

Gość KOBIETA...90
po za tym Alicja bardzo mi przykro że w ciągu zaledwie pół roku straciłaś ciąże aż dwukrotnie :(

Ja krwawiłam prawie 2 tygodnie a pierwszy tydzień był jak normalny okres więc to normalne. Myślę że irygacja to zły pomysł ,ale jakieś podmywanie czemu nie. Clotrimazolum też chyba nie zaszkodzi.

Gość KOBIETA...90
miarka no właśnie ja już sama nie wiem jak mam traktować to krwawienie zabieg miałam 10 stycznia a nadal krwawię raz mocniej raz mnie ale jednak cały czas a po za tym mniej więcej koło 22 stycznia wypadła by mi miesiączka i zastanawiam się czy te oba r,krwawienia się połączą czy raczej najpierw ustanie to po zabiegu a później @ ? pierwszy raz miałam taki zabieg ( mam nadzieje że ostatni ) dlatego nie bardzo wiem czego mam się teraz spodziewać i kiedy się to ureguluje

Gość KOBIETA...90
to pewnie nie pozostaję mi nic innego jak czekać aż ustąpi krwawienie i dopiero później udać się do lekarz po globulki na grzybicę nie będę kombinować z irygacją ewentualnie clotrimazolum