Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

always245

infekcja pochwy po tamponach..

Polecane posty

Witam mam takie pytanie skusiło Mnie osdtatnio na tampony były to OB Normal po jednym dniu korzystania zaczęła Mnie piec pochwa... bol przy wyciąganiu go myślicie ze to od nich jakaś infekcja wcześniej używałam podpasek zapachowych przeważnie i nic Mi nie było.. Mieliście podobną sytuacje?

Gość whhooosss
Ty znowu z tą reklamą podpasek?tak, masz nosic tylko i wyłącznie alwaysy po nic nie bedzie cie piec pizda

Haha, no ja jakoś używam tamponów od 10 lat i nic mi nigdy po nich nie było ;P Bo tampon to nie korek, który można wsadzić na pół dnia i zapomnieć o problemie :P

Gość stojenadgrobem
Używam tamponów od 25 lat, przetestowałam wiele firm i nigdy nie mialam najmniejszych dolegliwości spowodawanych nimi. Za to podpaski (always oraz im podobne plastikowe, a takze zapachowe wzięte przez pomyłkę z półki) owszem podrażniały moje okolice intymne. Always powinny mieć nazwę Never. Jakiś chory umysł wpadł na pomysł, że folia w dziurki będzie dobrym rozwiązaniem na te trudne dni.

Gość misiamarysia
infekcja po tamponach jest możliwa, ma z tym problem wiele kobiet. czasami wynika to z niezbyt częstego wymienienia tamponów, a czasami po prostu kobiety maja predyspozycje do infekcji, na które są bardziej narażone podczas miesiączki. żeby zmniejszyć ryzyko powstania grzybicy można zastosować provag, to probiotyk dla kobiet, doustny, który pomaga przywrócic prawidłowy poziom flory bakteryjnej w pochwie.