Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-rozterka

Muszę leżeć - pomóżcie wybrać wózek

Polecane posty

Gość mama-rozterka

Niestety od połowy ciąży muszę leżeć, z wyprawką nie ma problemu, bo można wszystko przez internet zamówić, ale wiadomo wózek lepiej obejrzeć na żywo. Niestety nie mam takiej możliwości, a mąż może tylko pomóc od strony technicznej, fasonu sam nie wybierze. Spodobały mi się takie: http://www.babyactive.pl/elipso/ http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=438 http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=432 Dodam tylko, że zależy mi na polskim producencie.

Gość mama-rozterka
może jeszcze dodam, że chodzi mi aby był funkcyjne. Mieszkam na 3 pietrze bez windy, a dzidziuś raczej kruszynką nie będzie, bo jesteśmy bardzo wysocy.

Gość 7u76868i886htzrhuu6
Wszystkie, które pokazałaś są fajne. Mnie najbardziej podobają się dwa pierwsze. Fajne są, gdy przednie koła są mniejsze i gdy koła są pompowane.

Gość jak miała
Musisz wybrać wózek,który będzie miał wytrzymałą spacerówkę:)No bo z niej najdłużej będziesz korzystała:)No i ważny jest fotelik samochodowy.Lepiej kup wózek 2w1 i dokup porządny fotelik dla bezpieczeństwa dziecka.Te co dodają do wózków,to niestety tragedia:/ A dlaczego zależy Ci na polskim wózku?:)

Gość mama-rozterka
fotelik już mam osobny. Taki typowy tylko do samochodu, bo będziemy sporo jeździć i zależało mi na porządnym. Dlaczego na polskim? Taka moja wada:) jak mam dać komuś zarobić to wolę Polakom:) Oczywiście nie zawsze jest to możliwe, ale każdy ma swoje dziwactwa.

Gość jak miała
To widzę,że jesteś typową patriotką:)Mi niestety polskie wózki bardzo się nie podobają...wolę coś bardziej nowoczesnego:)No ale to mój gust:)Każdy ma swój:)Z ile możesz przeznaczyć na wózek?

Gość mama-rozterka
myślę, że tak ok. 1800 zł. maksymalnie.

Gość ja mam ten wózek
spacerówka jest po prostu super:)Kupiłam za względu,że dużo koleżanek go ma i bardzo sobie chwalą.Jestem bardzo zadowolona:)Tylko,że to nie jest polski wózek,ale możesz poczytać,że ma super opinie:) http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=828&%3CosCsid%3E Tak tylko pisze,bo sprawdzony przez wiele osób:)

Gość papilion
ten Quinny to sprawdza sie na każdej powierzcni? chodnik, ubita lesna droga, snieg - bloto posniegowe?

Gość ja mam ten wózek
wszędzie:)Ja mieszkam w mieście gdzie chodniki są do dupy:) A rodzice mieszkają na wsi i chodzę nim po lasach:)Teraz zimą też super się sprawdza:)

Gość ja mam ten wózek
No i widzę,że teraz jest promocja:)Ja niestety kupiłam po starej cenie:(

Gość mama-rozterka
dzięki za odpowiedzi. Oczywiście, jeśli jest wygodny i wytrzymały to się nie zapieram, że musi być polski. Chciałam poznać opinie, bo oczywiście musi mi się podobać wizualnie, ale to nie sa śpiochy, w których dziecko pochodzi miesiąc tylko rzecz uzywana często przez kilka lat więc musi być wytrzymały.

Gość mama-rozterka
dzięki za odpowiedzi. Oczywiście, jeśli jest wygodny i wytrzymały to się nie zapieram, że musi być polski. Chciałam poznać opinie, bo oczywiście musi mi się podobać wizualnie, ale to nie sa śpiochy, w których dziecko pochodzi miesiąc tylko rzecz uzywana często przez kilka lat więc musi być wytrzymały.

Ja mam babyactive ale el nino i jestem bardzo zadowolona. Na allegro można niedrogo kupić i jest bardzo dużo dodatków np śpiworek itp.

Gość skoro..................
ten babyactive ale el nino strasznie tandetny.Spacerówka bardzo brzydka. Ja też szukam teraz wózka i chyba postawię na ten Buzz skoro tak go wszyscy chwalą:)Jeszcze troszkę o nim poczytam.

Gość dobre polskie wózki
to jedo. my kupiliśmy navingtona - też polski. uwagi dotyczące stelaża możesz pominąć, bo stelaż poprawiono w 2012 roku zgodnie z opiniami rodziców. 2 w 1 cadet kosztował 1400 zł. do tego trzeba osobno dokupić parasolkę, torbę itp. http://www.navington.com/produkty/29/wozek-cadet/ jedo fyn był w podobnej cenie albo ciut tańszy. http://www.jedo.pl/pl/#/fyn/

Gość mama-rozterka
Miarka ten twój ma większą spacerówkę, a elipso gondolę, ale spacerówka ważniejsza, bo dłużej potrzebna. A z jakości i wykonania jesteś zdowolona?

Akurat buzza ma sąsiadka i widziałam jak się z nim teraz męczy. Małe kółeczka grzęzną w śniegu. W lecie dziecko miało ciasno w tej minispacerówce przykrywali wózek pieluchą.

Jestem bardzo zadowolona. W wakacje chyba z 100 razy był składany i wpychany do bagażnika. Można zdjąć większe tylnie koła jak ma się mały samochód. Składa się też bardzo prosto.

Gość sam wózek jest o.k
Ale nigdy bym nie kupiła w takim jasnym kolorze.mam dwójke dzieci i wiem jak wózek wyglada po roku urzytkowania-a mam brązowo pomaranczowy.masakra,non stop trzeba prac.

Gość MalutkaBrunetka9000
Hm zbyt małe przednie koła też nie są za fajne. Ja polecam Espiro Evo. Jest możliwość wybrania z fotelikiem "typowym" maxi cosi. Cena w zależności od fotelika 1500-1900zł.

Gość MalutkaBrunetka9000
I spacerówka w tym wózku DUŻA! Dość szeroka w porównaniu z wozkami które proponujecie. A w co ubierzecie dziecko jak będzie zimno? W kurtce jesiennej nie zmieści wam się do tej mini spacerówki

Gość mama-rozterka
dobre polskie wózki: czy ten wózek cadet ma dużą dużą spacerówkę i czy dno przy gondoli można trochę podwyższyć żeby dziecko było w pozycji półleżącej?

Gość mama-rozterka
dobre polskie wózki: czy ten wózek cadet ma dużą dużą spacerówkę i czy dno przy gondoli można trochę podwyższyć żeby dziecko było w pozycji półleżącej?

Gość dobre polskie wózki
nie zwróciłam uwagi, że link się nie różni. trzeba wejść w kartę "dane techniczne" i tam znajdziesz wszystkie wymiary.

Gość v xcvdsfds
sprawdź sobie wagę; ja miałam tako warrior i dla mnie był ok, ale gdybym musiałam wynosić po schodach to nei dałąbym rady, bo za cięzki

Gość mama-rozterka
tak, własnie dopiero teraz zauważyłam te dane techniczne.