Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-rozterka

Muszę leżeć - pomóżcie wybrać wózek

Polecane posty

Gość mama-rozterka
to znoszenie i wnoszenie to będzie i tak masakra, bo maż w pracy cały dzień, a wózka na dole nie zostawię, bo sąsiadce ukradli.

Gość ale bym ci
nr 1

my braliśmy pod uwagę wózki tylko z większymi kołami i przede wszystkim jednakowymi, bo jednak te które mają mniejsze z przodu ciężko będą dawały radę w zimie, no i z chodnikami to też różnie bywa tu dziura tam dziura ;) więc wybraliśmy taki, poczytałam opinie i jest OK, kupować dopiero będziemy jakoś w kwietniu http://www.adamex.pl/sklep/prod.php?idg=1&id=177 ja też muszę tachać po schodach ale na szczęście tylko na 1wsze pietro.

mama-rozterka kup sobie łańcuch taki jak do roweru i przypinaj wózek gdzieś ;) ja tak robię żeby nie dźwigać.

Klauddynka przeczytałaś ile on waży? gondola 5 kg koła ponad 4 plus stelaż 8 razem 17 kg ! Daj spokój gdzie takie ciężary wnosić.

Gość gaea
ja też rozglądam się za wózkiem - najbardziej podoba mi sie Babyactive Elipso, ale boję się, że będzie miał za małą spacerówkę - siedzisko ma dł 82 cm - co o tym myślicie? Babyactive ma jeszcze nowszy model El Nino, niestety nie mam gdzie go obejrzec. Czy któras z mam ma Babyactive El Nino i mogłaby się wypowiedzieć na jego temat oraz zmierzyć siedzisko wewnątrz? Będę wdzieczna :)

Gość autorko słuchaj się
tych mądrych mamuś ale potem nie przeklinaj ze musisz wnosisz "dzięki" nim 18kg wózka plus dziecko -ok 22kg na 3 piętro!!! niech mąż jedzie i wybierze akurat te co pokazałaś to większych dziadostwa nie ma chyba ....jeszcze x-lander jest znośny ale poslkie gówniane tako sobie daruj i te graco czy jak im tam też nawet na krawężnik nie wjedziesz bo takie cięzkie

Gaea- ja mam el nino. jestem bardzo zadowolona. Jezdzi już 10 miesiac z nami. Lekki, skrętny łatwo sie składa.

Gość gaea
ja niestety nie mam możliwości obejrzenia El Nino, bo go nigdzie w pobliżu nie ma :( a jak wyprofilowana jest spacerówka - jest wygodna dla dziecka?

Gość gaea
Miarka - dziękuję serdecznie. a czy mogłabyś podać długość oparcia i powierzchni spania oraz szerokość siedziska ? :) będę bardzo wdzięczna, bo sprzedawcy gdy ich pytam o wymiary wewnętrzne, to odsyłają mi wymiary zewnętrzne od producenta :/

Gość ooooo jestem jaka jestem
ja mam tako laret jestem bardzo zadowolona :)

Gość Czerwcowa_Mama
Ja rowniez jestem za polskim produktem dlatego ostatecznie rozwazam zakup Jedo Fyn lub Tutek Tambero. Pierwszy ma wieksza gondole, drugi zdecydowanie estetyczniejsza i lepiej wykonczona spacerowke. Jedo ma 1 bude do gondoli i spacerowki, Tutek ma 2 do kazdej wersji osobna. Cena prawie ta sama :)

Gość Czerwcowa_Mama
www.kajtus.pl/Tutek-AMBERO-gondola-spacerowka-torba-p1449.html

Gość Gaea
Ja ogładałam Jedo Fyn, chyba ten model, ale dla mnie zbyt ciężko było nakładać gondolę (taki drucik był czy coś takiego) poza tym amortyzacja mi nie odpowiadała, ale poza tym wrażenie dobre, słyszałam że ten wózek jest dobrej jakości

szerokość siedziska 36 cm. Długość rozłożonego siedziska razem z podnóżkiem ok 90cm. Mała ma 9 miesięcy a jeszcze nie sięga do podnóżka. najlepsze w tej spacerówce jest to że jest przekładana i ma wielki daszek. a nim jest okienko więc można zaglądać do dziecka jak jedzie z przodu.

Gość Gaea
Dziękuję ślicznie :) szkoda, że u mnie w sklepach jest tylko Babyactive Elipso