Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanthaaaa

Bóle kręgosłupa- krzesło S-ball

Polecane posty

Gość Samanthaaaa

jak w tytule, chciałaby poznać opinie użytkowników,na temat zdrowotnego działania tego produktu.

Gość Ktosik22
a co to jest????

Gość Samanthaaaa
Mam ulotke, to krzesło z taką wbudowaną piłką, które podobno pomaga przy uporczywych bólach kręgosłupa.

Gość IQ Iwona
trochę kosztowne, ale ciekawe, ciekawe czy gdzies indziej monza je kupic i troche taniej

Gość urodzona optymistka;-)
Propozycja wydaje się być nader interesująca, czy może zastąpić klasyczny fotel przy biurku?

Gość diana diana
znam to krzeslo, mój prezes je ma, jest świetne!!!!

Gość janina de
fajna sprawa, jednak na calodziennie siedzenie przy biurku to chyba raczej nie nadaje sioe

Gość szczecinianka Małgosia
witajcie, krzeselko jesr rewelwcyjne!!!! Mam je w domu, sieadam na nim i cwicze jak tylko to mozliwe, zaproponowal mi je lekarz ortopeda i szczersze powiem, ze bardzo mi pomoglo w dolegliwosciach bolowych, a naprawde, bole byly czasem nie do zniesienia. Nie zastapi to jednak rechabilitacji i silnej woli, ale jest bardzo pomocne przy bolach kregoslupa.

Gość mi tez ortopeda
zaproponował recha i to krzeslo, zastanawiam się wlasnie nad kupnem

Gość anna_anna79
czytałam o tym krześle i wydaje mi się ciekawym rozwiazaniem przy bolach kręgosłupa i pracy "siedzącej" > Sama borykam sie z bolami i musze zapisacx się na wizytę u specjalisty, tak wiec podpytam o te krzesło s ball

Gość Kasia 22 szczecin
moja mam kupi la s -ball 3 miesiace temu i naprawde jest poprawa w samopoczuciu , ja sam czasem sobie podsiaduję na kszeselku i jest fajnie:-)

Gość OlGa ula la
właśnie wujek o nim wczoraj mówił i teraz znalazłam ten wątek na forum- krzesełko jest boskie, w ocenie mojego wujaszka, świetnie znosi zabiegi rehabilitacyjne, a siedzenie i ćwiczenie na krześle daje super rezultat!!

Gość Karnawał!!!
Czy to mozna nabyc to krzesło z dostawą do domu????

Gość diana diana
Karnawał- myślę, że tak, jest opcja zakupu w sklepie internetowym, musisz sprawdzić:-)

Gość Michał _Anioł
S- ball, jest na tyle dobry, ze faktycznie eliminuje bóle kregosłupa( sprawdzone od roku na moje osobie:-) ) nie dosć , że "wymusza" pracę mięśni to podczas pracy przy komputerze, nasze ciłao prauje. Piłkę można wyjmować i robic róne ćwiczenia- dodatkowa funkcja krzesła. Cena nie jest wygórowana, podobne produkty są w cenach o wiele wyższych- jak szukalem czegoś w tym stylu to znalazelem tego typu krzeslo za ponad 2000!!!

Gość Sylwia-42
chyba jestem "rekordzistką"!! S-balla mam 2 lata. Z racji wieku nie powinnam mieć bolesności kręgosłupa, ale z racji wykonywanego zawodu je mam:( MIAŁAM!!! Wg mnie to rewelacja! Nigdy bym nie pomyślała, że niepozorna piłka tak może pomóc. Nie bolą plecy, ale nogi też o wiele mniej mi puchną. POLECAM bardzo, bardzo:) I jeszcze jedno- odzwyczaiłam się zakładać nogę na nogę :)

Gość zuzizuzi zu 1978
ha ha moja kolezanka ma to krzeslo w pracy, wyglada smiesznie i wszyscy sie dopytywali co to :P powiem tak kolezanka jest w tej chwili na zwolnieniu a ja podsiaduje na jej krzesło pilce :P jutro ide zapytac ile kosztuje :P P>S wezme meza moze mi kupi :)

Gość Michał _Anioł
Śmiesznie jak śmiesznie, ale jak zdrowo!!!! A męża namów, zamiast kolejnej pary butów, czy torebki warto zainwestowac w komfort i profilaktykę:-)))

Gość polcard
ja kupilam s balla pół roku temu online i jestem zadowolona, bole szyi zdecydowanie mi przeszly, a i kregoslup ma się lepiej:-) Fajne jest tez to, że mozna wykonywać ćwiczenia na piłce którą można wyjmować- moje dzieciaki uwielbiają zabawy z piłką:-)

Gość Moniakowa
W dziecinstwie mialam operacje kregosłupa mam często bóle takie, że nie do zniesienia, czasem kończy się aż na zastrzykach:-( Chodze na zajecia rehabilitacyjne, a o krzesle ball slyszałam od mojej fizjoterapeutki, proponowała mi ćwiczenia i właśnie dynamiczne podsiadywanie na nim. Czytam wasze oipinie i chyba tez zdecyduje sie na zakup, w końcu dala zdrowia i lepszego samopoczucia nie ma co oszczedzać.

Gość trollooo
Chryste 6 stów???? Widzę, że ten wątek to ukryta reklama tego "cuda" Można kupić zwykłą gumową piłkę gimnastyczną dużą, np. w Decathlonie czy Go Sporcie za całe 69 czy 89 zł i efekt będzie ten sam, a nawet lepszy, bo nie ma oparcia i trzeba bardziej stymulować mięśnie tułowia, żeby utrzymać wyprostowaną pozycję. A 8 godzin i tak na tym nie będziesz siedzieć. Wystarczy na piłce posiedzieć po 15 minut kilka razy dziennie i lepiej na tym wyjdziesz

Gość Michał _Anioł
Sama piłka nie pomoze, ważne jest odpowiednie rozłożenie dynamiki siedzenia na krzesidle. Po za tym, wiadomo, że 8 godzin nie siedzissz na nim, ale podsiadywanie przy biurowej pracy, daje super efekty, ja mam to sprawdzone, polecam poczytanie ulotki o własciwościach, a cena.... pisałem podobne krzesło widziałem za prawie 2 tysiące.

Gość Bon Appetit 5
W mojej formie, mamy jedno krzesło na wszystkich w celach profilaktycznych i zawsze jest walka o nie:-) Fajna sprawa, i pomaga przy zbyt długim siedzenie przy biurku i staramy się sprawiedliwie dzielić krzesłem, ale przydałoby się jeszcze chociaż jedno:-)

Gość Michał _Anioł
pewnie, ze jest walka:-) Szefa zmobilizować do zakupu drugiego, może wynegocjuje jakiś rabacik?;-)))

Gość Sylwia-42
sama piłka do ćwiczeń jak najbardziej OK:) ale już do siedzenia przy biurku niekoniecznie :(

Gość Justa 77
Własnie, że przy biurku jak najbardziej! Może nie cały dzień ale kilka razy dziennie, po pare minut:-)