Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v xcvdsfds

ile wasze dzieci przesypiająbez jedzenia

Polecane posty

Gość v xcvdsfds

chodzi mi o 1,5 roczne dzieci; ile przesypiają godziń, o której jedzą ostatni posiłek - jaki i ile i o której śniadanie

mój w tym wieku jadł o 19 i do 7-8 rano w zależności od humoru :) spał. w nocy nie jadł nic.

Gość v xcvdsfds
a co przykłądowo zjadał na kolację? i w jakiej ilości? ja jestem załamana, mój syn dostaje ok 23 kaszkę na śpiąco a i tak ok 4-5 budzi się i woła mleka......dajębo boję sięże jest głodny, bo w ciągu dnia to za bardzo nie chce jeść

Moja (20mcy) ma podobnie, czyli o 19-20 chodzi spać, dostaje 240ml mleka. Budzi się ok. 8 rano. Odkąd skończyła 3 mce to nie budzi się i nie je w nocy.

Gość ngdfg
a o której zasypiają wasze dzieci i czy śpia w ciagu dnia?

Gość fasia
Moja ma 15 miesięcy, mleko wypija o 19.30, spać idzie po 21 przeważnie(lubi sobie strzelić komarka tak po 17tej i dlatego tak późno idzie spać) i śpi do 7.30 czasem dłużej.

Gość Marcyska89
Moj w tym wieku przesypial cała noc. O 19 jedliśmy kolacje, jadł zwykle to co my. Kanapki. A o 19.30 szedł spać i wstawal o 6 rano. Ma tak do dziś.

ma 2,5 roku a w dzień nie śpi przeważnie. jak miał półtora roku to spał tak ze trzy godziny dziennie koło 13

Gość ,nvdgxf
mój synek ma 14 miesięcy i śpi w nocy 12 godzin bez jedzenia. jego kolacja jest rozłożona w czasie bo około 18 je np, kanapkę a o 19.30 pije 180 ml mleka z kleikiem kukurydzianym. potem od razu idzie spać i wstaje około 7.30-8. przebudza się tak o 1 w nocy żeby się napić tylko.