Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek be

prezent - pytanie

Polecane posty

Gość maciek be

Hej, mam sprawe. Zbieram ciekawe pomysly na prezent dla dziewczyny w wieku 24 lat

Gość wałek d
mineta ale dobra

Gość Maciek Be
Bardziej chodzi o jakis przedmiot materialny:)

Gość Maciek Be
Moze scyzoryk Victorinoxa.

Nie wiem czy to koleżanka bliższa lub dalsza, więc niektóre opcję mogą nie pasować: 1. Voucher na masaż (niech dziewczyna ma coś od życia), 2. Trudno napisać, bo nic nie napisałeś jaka jest i co lubi, więc trudno wywróżyć. Jeśli jest smakoszką kawy, herbaty czy wina - to odpowiedni zestaw. Jeśli ma przeróżną biżuterię to ładną szkatułkę bądź puzderko. Lubi samotne podróże pociągami - bilet weekendowy (albo kup 2 takie bilety i jedź z nią :D)

Co do scyzoryka to fajny gadżet (choć nie każda dziewczyna się ucieszy), ale nie wiem czy użyteczny, bo nożyk introligatorski jest bardziej praktyczny i wygodny choć ma mniej funkcji ;)

Gość Maciek Be
Co to jest puzderko i czy Vctorinox tez ma w ofercie noze introligatorskie? Kolezanka zdecydowanie blizsza, interesuje sie historia, zwierzetami, lubi ksiazki i podroze. Narty tez.

Gość Maciek Be
Pomysl ze szkatulka jest dobry.

Gość Maciek Be
Wedlug mnie scyzoryk jest bardzo uzyteczny, sam mam Vortorinoxa i robie nim rozne wazne rzeczy. Zawsze nosze go w kieszeni.

O! Skoro ma takie zainteresowania to mogę bardziej pomóc :) Co do scyzoryka to pisałam o użyteczności w oczach dziewczyny (to moje zdanie, nie zasada, kiedyś po prostu miałam scyzoryk i korzystałam tylko z ostrza) a o nożyku introligatorskim nie pisałam jako o prezencie, ale nieważne, nieważne ;) Historia - album z ilustracjami, fotografiami jej ulubionej epoki historycznej, Podróże - wyjazd do Muzeum Pergamońskiego w Berlinie; jeśli lubi wypady tzw. terenowe to np. porządny plecak, mało romantyczne ale praktyczne :) Zwierzęta - wypad do stadniny. Puzderko to małe, zamykane cacko.

Gość fiku mikuuuuuu
żaden scyzoryk! na co kobiecie scyzoryk? kup jej termofor żeby było jej cieplutko

@FM: ja nie kupuje gowien. Przywiazuje duza uwage do przedmiotow, sam mam w domu mase figurek i szkatulke po prababci. Moze w Almi Decor beda cos mieli fajnego, albo w jakims antykwariacie.

Gość fiku mikuuuuuu
maciuś to takei neimęskie :O

Fiku mikuuu owszem dla osób, które nie interesują się historią taki album może być nudny, ale dla zainteresowanych tematem może być czymś naprawdę ciekawym. Sama mam kilka takich książek/albumów i ciągle do nich zaglądam, bo mnie interesują - Maciek wspomniał, że ta dziewczyna również lubi historię, więc zaproponowałam taki a nie inny prezent pasujący do jej pasji.

o przepraszam 😡 nie wszyscy bruneci są gówniani :P ja mam innego :classic_cool:

Gość fiku mikuuuuuu
kafe umarło 😭

Gość xioaolin
Maciek w almi decor mają fajne rzeczy ale ja osobiście cieszyłabym się z biżuterii

Gość poka kabana
hej kolego, ja mam 24 lata napisze Ci jakie prezenty sama sobie ostatnio sprawilam -samochod zdalnie sterowany -kask na motor -psa jack russell terrier chlopak kupil mi fotel biurowy skorzany marze jescze o pistolecie hukow-gazowym, portfelu skorzanym czerwonym, bo stary juz kiepsko wyglada

@poka kabana: super prezenty. Ona niestety nie lubi broni, bo tak to moze zastanowilbym sie nad jakas wiatrowka.

w almi decor mają przede wszystkim coś drogiego przebitka niesamowita żeby było dowcipnie 90% to made in china lepiej zajechać do właściwej hurtowni i nawet jako detalista dać parę procent więcej