Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Kto z was ma problem znawiązywaniem znajomości z obcą osobą na neutranym terenie

Polecane posty

Przyznaje się że ja ma i to mnie wkurwia, że do obcej dziewczyny nie umiem zagadać, nie umiem zrozumieć czemu nie boję się jakiegoś murzyna, czy bandy arabów, a boję się zagadać do dziewczyny? Czemu umiem zatatakować swoich wrogów, a nie umiem zagadać do dziewczyny? Moorland, wykaż się, ty podobno jesteś psychologiem.

Gość KAPUS
Nie bój się. Kapuś

Strzelać do kapuśów, to każdy wie, a posty pciskać tzreba ;)

Gość to dla hecy z przodu plecy
1. brak umiejetności przyjmowania odrzucenia 2. brak umiejetności przebywania w realnym swiecie (w glowie jesteś już co najmniej w łózku jak nie przy ołtarzu) 3. brak umiejetności dozowania zaangazowania własnego w zaleznosci od rozwoju sytuacji 4. brak umiejetnosci smiania sie z własnych wpadek 5. brak umiejetnosci pływania w morzu banalów 6. niskie poczucie własnej wartosci 7. wyostrzony na maxa zmysł rywalizacji którego nie masz ochoty zaprezentować 8. knujesz podstepy i nie masz zamiaru sie do tego przyznac A TERAZ SE WYBIERZ

Gość to dla hecy z przodu plecy
no co jest kurwa z moim postem? modka go przerabia na wenę twórczą?

Gość Walkman
podbijam

Gość hej hej hej hejjj
@zwiad ja też mam taki problem, tyle że jestem dziewczyną Nie jestem nieśmiała, bo moge się do kazego odezwać, każdego zaczepić, nie wstydze sie, ale za cholere nie umiem nawiązać znajomosci z facetami :O nie umiem z nimi rozmawiać

Dobrze tu ktoś napisał. Za duży stres dla Ciebie. Na początek pogadaj ze sprzedawczynią w sklepie, zażartuj coś. Musisz zmienic przekonania w głowie i podchodzic do wielu dziewczyn. Wtedy to stanie sie normalne i bedziesz to robil na luzie.

Gość Pan Kleks i spółka
zamiast pociskac może się ustosunkujesz do wyliczanki? :D