Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm86

on tylko chce SEX

Polecane posty

Gość mmm86

Jestem w 6-letnim związku z moim chłopakiem ogólnie przez te 6 lat nic poważnego nas nie łączy nie mamy dzieci ślubu nawet zaręczeni nie jesteśmy i nie mieszkamy razem. Spotykamy się w weekendy a w środku tygodnia przyjeżdża do mnie oczywiście jak ma potrzebę! Wstyd mi się przyznać ale w środku tygodnia jeśli przyjedzie to robimy to w aucie. Szczerze mówiąc to już nawet sex z nim mi nie sprawia przyjemności dla mnie mógł by nie istnieć. Kiedyś byłam chora żle się czułam to na siłę na mnie wchodził. przy naszym sex-ie mogę nawet Tv oglądać a jego to nawet nie rusza. Byle sobie tylko ulżył. On ciągle gdy odmawiam sex to mi mówi że on nie rozumie tego jak mi się może nie chcieć a co bedzie jak będę starsza. Ja mam 26 lat on 29. Zastanawiam się czy nie odejść.

Gość mmm86
czy to ze mną jest coś nie halo czy z nim?

Gość wejherland
no chyba, że z nim... ludzie z tym seksem to już kurwa powariowali do reszty. Ja rozumiem, że to przyjemny oraz ważny aspekt życia no ale żesz koorwa bez przesadyzmów . :O Jestem zażenowana ludźmi. Tylko seks,seks i seks.. rzuć go w cholerę, fuuuj bo to świnia nie facet. Jest z Tobą dla seksu bo jak inaczej to nazwać ??

Gość tgtrg
Frajerka z Ciebie, ale jak chcesz to dalej to ciagnij.

Gość mmm86
już nie wiem co myśleć o tym wszystkim.

Gość tgtrg
Z toba jest cos nie tak, ze z nim jestes. Watpie, czy kiedykolwiek byliscie kiedys tak naprawde razem.

Gość tgtrg
wejherland jakby nie daly soba pomiatac, to by tak duzo nei bylo takich przypadkow.

Gość tgtrg
Masz 26 lat jeszzce sobie znajdziesz kogos kto bedzie Cie naprawde kochal, wspieral, kogos na kogo bedziesz mogla liczyc. Ty wiesz w ogole, ze na tym polega milosc? Odejdz to bedzie najlepsze co zrobisz.

Gość tylko z toba jest nie halo
jestes glupia, koles traktuje cie jak pojemnik na sperme i fantoma do zaspokojenia sie bez uczuc i myslenia o przyszlosci z toba ... masz tyle lat ze moglabys zastanowic sie nad tym:O

Gość mmm86
dziś chce przyjechać i powiem znowu że nie mam ochoty to już widzę co będzie gadać

Gość kioij
nie spotykaj się z nim.niech pojedzie do burdelu to zobaczy ile zabóli a u cb ma za darmo,wykorzystuje cię

Gość kioij
poza tym tyle lat z jednym to już jak odgrzewany kotlet,czas marnujesz bo nic z tego nie będzie,sama wiesz

Gość mmm86
pojechał skorzystać z tych usług gdy nie byliśmy razem bo go zostawiam dowiedziałam się jak wróciłam on wtedy powiedział że nie byliśmy razem to mógł tam jechać

Gość mmm86
dwa razy był w burdelu

Gość mmm86
głupia że wróciłam

Gość mmm86
wiem że teraz pewnie dobrego zdania o mnie nie będziecie mieć

Gość desepradosssssssssss
co za kretynka :D wybawi sie glupia cipa, a jak bedzie starsza, przybedzie jej zmarszczek to zostawi, potem bedzie szukac jakiegos frajera, ale raczej sie taki rzadko trafia, wiec zostanie zwnou panna to robienia galy, zycie potrafi pisac scenariusze jak sie nie ma w glowie, to sie ma w tylku czyjegos penisa :D

a taki ja wezmie, ktory juz nie mial u zadnej szansy i nic soba nie reprezentowal, czesto sa to zapijaczeni kretyni, ktorzy szukaja sprzataczki i seksu

jestes beznadziejna to raz, jakis kretyn uswa moje zyciowe posty, były zbyt szczere ze je usuwaja?

Gość dfsfkdrsyurdrtdftr
a ktory normalny facet wezmie sobie za zone takiego wyruchanca?

Gość mmm86
wiem że jestem żałosna macie racje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niestety 6 lat tak wytrzymałam ale już mam dosyć tego.

Gość eshglaehg
on nie ma problemu z seksem?????????? ze cialge chce ?? to jest choroba... ze nawet do burdelu poszedl bo nie wytrymal. chore.

Gość mmm86
już nie wiem co robić

Gość MMM333
jak co masz robić??? powiedz mu, żeby sobie poszukał innej frajerki bo Ty masz już dość.