Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość G.o.ś.ć

Rozpoznany pies z ogłoszenia i co dalej?

Polecane posty

Gość G.o.ś.ć

Właściciel rozpoznał swojego psa na ogłoszeniu, których jest dużo w necie. Był bardzo poruszony, kiedy przypadkowo natknął się na zdjęcie psa, którego wychowywał od maleńkiego. Pies zaginął około 3 lata temu. Problem w tym, że nie bardzo wiadomo, w którym schronisku jest ten pies, bo w schronisku we Wrocku pani nawet nie oddzwoniła, także problem pozostał. Jedno ogłoszenie było z Wrocławia inne z Głogowa, nie znam się na zasadach ogłoszeń w schroniskach, dlatego szukam pomocy tutaj.

Gość G.o.ś.ć
ups!

Gość G.o.ś.ć
Dzięki za natłok wypowiedzi, sprawa jest pilna, nie cierpiąca zwłoki, ale kto by biednemu psu poświęcił swój czas i zainteresowanie!

Gość jnnnnmmm
Bierz samochód jutro i jedź - do schronu we Wrocławiu, sam sprawdź. A jak tam nie ma, to jedź do Głogowa?Jaki problem?....No chyba,że mieszkasz 500 km dalej, ale ja bym i tak pojechała, gdybym miała choć cień przypuszczenia,że moja kochana psina poniewiera sie gdzieś w schronisku.

Gość G.o.ś.ć
Ogłoszenia są z całej Polski i podana miejscowość ogłoszeniodawcy, a nie schroniska. Także można się nie źle pomylić. Od razu jechać, to nie bardzo, najpierw przydałoby się wiedzieć gdzie. We Wrocławiu odbiło się tylko echem, a w Głogowie powiedzieli, że tam jest. Miejmy nadzieję, że to wypali teraz już. Dzięki za zainteresowanie w imieniu Nazira.

Gość jnnnnnmmmmm
Daj znać, ok? Nawet za 2 tyg., kiedykolwiek. Ja będę czekała....:)