Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjhhhhhh

Jestem dzieckiem DDKR - nie chce mi sie zyc, mam depresje

Polecane posty

Gość hjhjhhhhhh

ehh ciagle klotnie awantury stres;(

Gość ralf demolka
co to jest ddkr?

Gość jnnnnmmm
dorosłe dziecko krypto-reklamy. :D Teraz taka moda - nie powiesz,że twój tatuś chlał, tylko, że jestes DDA, nie powiesz,że w domu cie bili, tylko,że jesteś DDD. Na wszystko są literki.....kretyństwo.

Gość Rozdarte dzieci rozwodników
Dorosłe dzieci rozwiedzionych rodziców x Liczba rozwodów w Polsce będzie rosła. Terapeuci już dziś u licznych pacjentów rozpoznają syndrom dorosłych dzieci rozwiedzionych rodziców (DDRR). DDRR na wszelki wypadek nie wykształca sobie zbyt jasnych poglądów, na przykład politycznych czy estetycznych, bo to tylko tworzenie pola do napięć z innymi.Większość DDRR na wszelki wypadek nie wykształca sobie zbyt jasnych poglądów, na przykład politycznych czy estetycznych, bo to tylko tworzenie pola do napięć z innymi. Tam, gdzie u innych w głowach jest miejsce na rodzinę i miłość, DDRR ma najwięcej ruin i zgliszcz.Tam, gdzie u innych w głowach jest miejsce na rodzinę i miłość, DDRR ma najwięcej ruin i zgliszcz. Jak wynika z amerykańskich badań, prawdopodobieństwo rozwodu wśród mężczyzn z rozbitych rodzin jest o 35 proc. wyższe niż u pozostałych, a u kobiet nawet o 60 proc.Jak wynika z amerykańskich badań, prawdopodobieństwo rozwodu wśród mężczyzn z rozbitych rodzin jest o 35 proc. wyższe niż u pozostałych, a u kobiet nawet o 60 proc.