Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość forumowiczka44

życie mlodej osoby w polsce

Polecane posty

Gość forumowiczka44

witam , mam 21 lat, ponad rok temu ukończyłam szkołę mam zawód pracowałam ponad rok w Niemczech języki znam.. 4 miesiące temu wróciłam do polski myślałam że z zawodem i zebranym doświadczeniem będzie łatwo znaleźć pracę w stolicy, ale już 4 miesiąc mimo wysyłania CV i chodzenia o rozmowach nici... jestem załamana, jedyna praca była przez tydzień gdzie kierowniczka zwalniała dziewczyny po tygodniu nie dawała umowy jak mówiła a pieniędzy żadnych z tego przepracowanego tygodnia ie zobaczyłam/ nie wierzę w to co zobaczyłam jak to wszystko wygląda.. byłam na jednej rozmowie mówię że mam doświadczenie na tym stanowisku odbyłam staż 3 miesięczny,a babka mówi do mnie z wyższością 'dobrze, ale my stażystów nie przyjmujemy' zamurowało mnie drugi raz facet ewidentnie chciał żebym się z nim przespała, nie zrobiłam tego i dostałam następnego dnia maila że nie przeszłam etapu rekrutacji co się dzieje w tym kraju???? jedyną radą jest ponowna emigracja ,ale dla mnie osobiście to koszmar , bo jestem tam sama bez rodziny znajomych... i tak ledwo te ponad rok tam wytrzymałam tak żeby zarobić jakieś oszczędności na początek to i zacisnęłam zęby czy macie też takie doświadczenia??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować