Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vytka

dużo dzisiaj zjadłam?

Polecane posty

Gość vytka

śniadanie - pomarańcza II śniadanie - kawa a mlekiem chudym, bułka z ziarnami obiad- kawałek piersi kurczaka bez tłuszczu wielkości 2pudelek zapałek + 3ogórki konserwowe podwieczorek - pół grejpfruta, kawa kolacja - kubek mleka 0,5%

Gość moim zdaniem bardzo niewiele
zjadłaś. A ja? 2 puszki zielonego groszku opakowanie brokuł gotowanych 2 jaja na twardo 1,5 litra wody jedna kawa z mlekiem.

Gość vytka
tego groszku dużo :O. 2 puszki na raz zjadlas?

Gość szarookaaaa
strasznie malo ja dzis zjadlam na sniadanie dwie bulki serek wiejski kawa na obiad 250 gram lososia pieczone ziemiaki marchewka w miedzyczasie 3 jabka , mandarynki serek 250 gram kawalek pomela potem okolo 150 gram twarogu i troche cukru do tego chyba sporo co ??

Gość dlaczego nie widac
to ci zazdroszcze - ja gloduje, bo nie mam kasy- bardzo oszczedzam, a jak jestem w pracy to przez 10 godzin nie mam czasu, czasami 2 gryzy kanapki zrobie, ale w pospiechu jesc nie bede bo to niezdrowe. glownie jem owsianke rano - w domu i ryz z jakims warzywem wieczorem, a w pracy- sok-mus slodki zeby nie zaslabnac, pogryze kilka sztuk orzechow albo kanapke biore z serem.

Gość dlaczego nie widac
to ci zazdroszcze - ja gloduje, bo nie mam kasy- bardzo oszczedzam, a jak jestem w pracy to przez 10 godzin nie mam czasu, czasami 2 gryzy kanapki zrobie, ale w pospiechu jesc nie bede bo to niezdrowe. glownie jem owsianke rano - w domu i ryz z jakims warzywem wieczorem, a w pracy- sok-mus slodki zeby nie zaslabnac, pogryze kilka sztuk orzechow albo kanapke biore z serem.

Gość zxzx
No w zasadzie 1 posiłek był -no max półtora. A reszta to takie nie wiadomo co.

Gość weqweqweqw
dieta głodowa, potem bedzie jo- jo takie że heeej, i na pare lat rozwalony metabolizm

Gość Kasleja
aż mi wstyd :/ niby się odchudzam a było: 1 kanapka z pastą jajeczną, awokado, pomidorem i czerwoną cebulą Pomarańczaa Zupa z soczewicy i warzyw + 2 ząbki czosnku Niewielki zrazik bez boczku, kasza jęczmienna i buraczki. Na kolację banan, pomarańcza i 2 marchewki

Gość moim zdaniem bardzo niewiele
Nie no co ty: na śniadanie zjadam pół puszki na pół puszki i jajko na obiad brokuły i jajko i potem puszkę sobie podzieliłam na dwa posiłki. Groszek 75 kcal w 100 gramach a zjadłam jakieś 500 gram w sumie.

Gość dzifkaxxx
Mało jecie-jesteście szczupłe?

Gość vytka
Ja ważę dużo. Zaczęłam się odchudzać półtora miesiąca temu. Z dnia na dzień jem coraz mniej, żołądek mi się skurczył, zjem jabłko i jestem najedzona. Na początku ważyłam się co tydzień teraz co dzień albo nawet kilka razy w ciągu dnia, czuje czasami jak żołądek jest pusty, burczy, czasem poboli, cieszy mnie to. Popadam w euforię jak pomyśle że czekolada leży na stole, ja pieke i gotuje dla rodziny a sama przechodzę obok obojętnie, nie mam ochoty na jedzenie. A raczej myślę: zjem, to nie schudne, a jak sobie odmowie to kilka dni będę z siebie dumna.

Gość fghbjn
MÓJ SPOSÓB NA MAŁY APETYT ! Jedyne, co odchudza to umiarkowane jedzenie i dużo ruchu ;) Wiem, żadne odkrycie;) Tabletki, żele, dziwaczne diety itp to tylko sposób na zarobienie na epidemii otyłości i chyba większość z nas jużo tym się przekonała. Jednak jeśli ktoś ma słabą wolę i uwielbia jeść, to zdrowe odżywianie może mu przychodzić z wielkim trudem i zniweczyć plany osiągnięcia wymarzonej, zdrowej sylwetki. Tu może pomóc Yerba Mate, która: -hamuje apetyt, -daje uczucie sytości w żołądku, -przyspiesza przemianę materii -oczyszcza z toksyn -ma mnóstwo witamin (włosy, cera, skóra i paznokcie bedą wdzięczne za taki zestaw;) -pobudza lepiej niż kawa (idealna do nauki!) -i wiele wiele innych ...(możecie o tym poczytać na blogu-link niżej) Pijąc Yerbę łatwiej wytrzymamy na diecie- ba, nawet nie zauważymy, że na niej jesteśmy, bo zwyczajnie nie będziemy głodni ;) do tego pobudza lepiej niż kawa, więc jest świetna do nauki ;) Energia, odchudzanie, koncentracja, mnóstwo witamin, magnez, żelazo, potas... Polecam ;) Z autopsji mogę potwierdzić, że faktycznie nie chce się jeść. Schudłam mimo woli, bo pijąc Yerbę, mój żołądek nie domaga się jedzenia zbyt często ;) A kawa już dawno poszła w odstawkę ;) Więcej info o Yerbie przeczytacie na tym blogu ( ma tyle właściwości, że nie dałabym rady tu wszystkiego napisać ;) ) :http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Gość Kasleja
52 kg 165

Gość mało niedużo malutko
niewiele