Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunday bloody sunday

moj facet po kryjomu mailuje ze swoja ex, co robic?

Polecane posty

zostawil u mnie ostatnio swojego laptopa, chcialam sprawdzic poczte, spytalam czy moge, wyrazil zgode wiec weszlam na gmaila z ktorego sie nie wylogowal i zobaczylam ze od 4 miesiecy mailuje ze swoja byla dziewczyna w czestotliwosci 1 mail na 3-4 dni, nie lubie tego robic ale przeskanowalam tresc nie bylo tam nic podejrzanego, ot zwykle rozmowy ale w koncu dotarlam do maila gdzie poprosil ja o jej aktualne zdjecie zeby cytuje: "wiedzial co stracil" :( nie powiedzialam mu o tym ale od kilku dni bije sie z myslami bo po pierwsze oszukiwal mnie patrzac mi prosto w oczy ze nie ma z nia kontaktu a po drugie poprosil o fotke i to jeszcze z takim tekstem nie zabraniam mu rozmawiania z kobietami, ze swoja ex tez moglby rozmawiac ale skoro zrobil z tego taki wielki sekret to chyba nie mial czystych intencji :( co ja mam robic? moje zaufanie sie chyba wypalilo a nie wiem czy bede potrafila go zostawic :(

wiem ze to nieskladne ale nie mam polskich znakow w komputerze i przy okazji mam taki kociol w glowie ze nie potrafie zebrac mysli, przepraszam :(

Skoro nie wiesz co zrobić z informacjami które zdobyłaś to po co zaglądałaś? Jeśli prawda Cię boli, to teraz musisz to z nim obgadać. Inaczej będziesz do niego inaczej się odnosić, będziesz nieufna, on nie będzie wiedział dlaczego i będą awantury.

Poczekaj z tydzień-dwa i postaraj się sprawdzić ponownie. Takie coś boli, ale nie na tyle, żeby zerwać, więc pewnie zostaniesz z nim, ale będziesz biła się z myślami. Upewnij się, zanim zrobisz coś pochopnie. Z drugiej strony cztery miesiące, to tak naprawdę sporo czasu. Ile jesteście razem?

no i jeszcze sie kafe psuje... ehhhhh

Gość herrr
to chyba nie jest odpowiedni materiał na partnera na całe życie

Gość nxbnbmnzcc
bardzo to przykre jest :-( podejdź do tgeo spokojnie głównie z uwagi na własne zdrowie psychiczne, postaraj się też zdystansowac na maxa, przemyśl wszytsko a potem poproś delikwenta na rozmowę i zapytaj czy jesteś dla neigo wazna, bo pzrestałas to czuć...no nie wiem coś wymysl