Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takmizletakmiszaro

co wy jecie ciagle jestem glodna

Polecane posty

Gość takmizletakmiszaro

bo nic nie jem, nic mi nie smakuje rano 2 kanapki z bialym serem batonik 2 kiwi 1 pomaranczo lizak chupa chups... zoladek pusty, nie wiem nawet co kupowac

Gość ja jem tak
I śniadanie II śniadanie kawa, coś słodkiego obiad z 2 dań przekąska jakaś kolacja przed snem tez lubie coś słodkiego przekąsić

śniadanie 2 kanapki z salami i pomidorem, tost z serkiem topionym i pomidorem obiad- bułka z rodzynkami kolacja- kanapka z kiełkami rzodkiewki (właśnie zauważyłam, że jej nie skończyłam jeść :P)

Gość jedzeniowyyyy
1. banan , brokuły 2 jakaś rybka plus warzywa 3. jabłko i pomarańcz lub kiwi 4. kawałeczek avokado , znów jakieś warzywka , kilka paluszków lub mały kawałeczek chlebka razowego

Gość jedzeniowyyyy
inny zestaw 1. surówka z kapusty kiszonej - kilka łyżek plus papryka 2. rybka plus kilka brukselek 3. warzywka [ gotowane marcheweczki , pietruszka jajko kurkurydza groszek konserwowy z łyżką majonezu ] 4 znów warzywka - mało i jedno jabłko .

Gość jedzeniowyyyy
kolejny zestaw 1. serek biały w pudełęczku 120 gram plus owoc mandarynki , lub kiwi lub grejfrut[połowa ] 2. sałatka warzywna i mały owoc na desere 3. zupka pieczarkowa dużo pieczarek [ małą ilość zupy ] 4 . pomidor, plaster sera z żółtego , brukselki [ lub zamiennie inne warzywa zależnie co lubicie ] smacznego :) :*

Gość ja jem mało przez dołek
rano kanapka, po poludniu kanapka, wieczorem zupka kuksu :o

Gość jedzeniowyyyy
kolejny zestaw 1. serek biały w pudełęczku 120 gram plus owoc mandarynki , lub kiwi lub grejfrut[połowa ] 2. sałatka warzywna i mały owoc na desere 3. zupka pieczarkowa dużo pieczarek [ małą ilość zupy ] 4 . pomidor, plaster sera z żółtego , brukselki [ lub zamiennie inne warzywa zależnie co lubicie ] smacznego :) :*

Gość aaa ja dziś
śn: 3 małe desery aero - 2 ciastka zbożowe - 2 jajka sadzone z cebulą i serem żółtym ( łyżeczka), buraki gotowane ( 2 małe)

Gość aaa ja dziś
tzn to było przez cały dzień,

Gość ptakiem go ptakiem
*sniadanie: miska płatków z mlekiem *II sniadanie: 2 kanapki pieczywa razowego z masłem, salata, szynka i ogórkiem kiszonym *obiad: pomidorowa z ryzem mięsko duszone z sosem, kluski kladzione, surówka *podwieczorek: kabłko i kiwi *kolacja: sałatka z kapusty pekinskiej

Gość jestem na MŻ.
To Wy baaardzo malo jadacie. Moje menu dzisiejsze wygladalo tak (a dodam, ze jestem na diecie): Sniadanie: - serek wiejski lekki z pokrojonym w kostke plastrem wedliny drobiowej i pomidorem, jogurt naturalny; II Sniadanie: - 3 mandarynki; Obiad: - zupa jarzynowa zabielona niewielka iloscia jogurtu naturalnego, ugotowana na filecie z piersi kurczaka, ktory pokroilam w kostke i zjadlam w zupie; Przekąska: - 4 suche pieczywka chrupkie Kolacja: - 3 plasterki chudej wedliny - herbata zielona Dodam, ze przez caly dzien wypilam 1,5l wody mineralnej niegazowanej.

Gość Klól Lulian
chleb ze smalcem

Gość smakoszkabułoszka
ja uwielbiam pyszne ciemne bułeczki ze słonecznikiem, dynią, róznymi ziarnami...do tego masełko i juz pyszne jedzonko!

Gość santamaryja
sniadanie: jogurt naturalny (150g) obiad: ryz, kotlet, buraczki podwieczorek: jogurt naturalny(150g) kolacja:2 kanapki z szynka

Gość ja sie w ogole ne ucze
ja dzis zjadlam: sniadanie: dwie kanapki z serkiem bialym, szynka, ktechpem i musztarda 2 sniadanie: obwarzanek obiad: 3 kanapki z serkiem bialym, szynka, ketchupem i musztarda kolacja: 2 jablka i serek danio tez ciagle jestem glodna :O

śniadanie: owsianka. obiad: fasolka po bretońsku. "kolacja": budyń czekoladowy. plus cztery kubki herbaty(bez cukru) i kawa z automatu na uczelni.

Gość dzisiaj dzisiaj
wchlonelam: omlet z dzemem 3 kromki (takie z bagietki) z wedlina zupke chinska troche chipsow salatke z tunczyka i kromka chleba teraz mnie boli brzuch;/

Gość jedzeniowyyyyyy
dziś 1 serek wiejski + papryka 2. dwa kiwi i pomarańcz 3 troszke rybki makreli i sałatka 4. brukselki i sałatka koniec a na deser herbatka zielona z miodem :)