Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elżbietańska

proszę podpowiedźcie!

Polecane posty

Gość elżbietańska

Witajcie, wczoraj powinnam dostać okresu, dziś nadal nic. Zamiast tego mam przezroczysty nieco ciągnący się śluz. Seks uprawiałam z chłopakiem dwa razy w dni niepłodne, oczywiście zabezpieczeni prezerwatywą (sprawdzane, nie pęknięte). Dodam, że pobolewają mnie jajniki i jestem w 3-miesięcznej przerwie od tabletek, którą to przerwę zaleciła mi p. ginekolog. Zaczynam wariować dziewczęta. Nie jest dobrze.

Gość myskaff
Jest ok 1 dzien o niczym nie swiadczy a w ciazy nie jestes

Gość j.lopezzzzz1
jak "nie pekniete" to na pewno nie jestes w ciazy- chyba ze bylo cos bez zabezpieczenia w miedzyczasie. strss, przemeczenie, choroba i wiele innych czynnikow moga sprawic ze okres moze sie spoznic nawet kilkanascie dni lub byc za wczesnie.

Gość elżbietańska
a czym jest ten śluz? taki przezroczysty, ciągnący nieco, nie pachnie i nie jest go dużo. wydaje mi się, że za dużo już dziś o tym poczytałam, mój stres sięga zenitu.

Gość agaratka
spokojnie.. gumka była cała, okres spóźnia Ci się dopiero jeden dzień, a poza tym, jakiś czas brałaś tabletki - czasem po odtawieniu bywają jakieś zawirowania w cyklu . Z jakiego powodu zaleciła Ci odstawienie ginekolog?

Gość elżbietańska
proszę dziewczyny

Gość elżbietańska
powiedziała, że po 10 miesiącach trzeba zrobić przerwę. mówiła, że 2 miesiące, mnie jednak nie udało się znów jej odwiedzić w tym czasie, więc mam 3 miesiące przerwy.

Gość elżbietańska
Dziś byłam u ginekologa, powiedziałam jej jak sprawa wygląda, ona na to, że to praktycznie niemożliwe, ale dała mi skierowanie na badanie krwi dla pewności i powiedziała, żebym zrobiła test kupiony w aptece. Wyniki badań krwi będę miała w pon najwcześniej, test z apteki negatywny. Czyli wszystko okej, tak? Mam po prostu czekać na okres? Brzuch mnie nieco boli, ale już szczerze nie wiem od czego.

Gość agiew
"Zamiast tego mam przezroczysty nieco ciągnący się śluz" To oznaka dni płodnych. Po odstawieniu tabletek, cykl możesz mieć rozregulowany, więc żeby go monitorować jakoś kup sobie np mikroskop owulacyjny. Będziesz wiedzieć kiedy masz dni płodne/niepłodne/owulację