Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojaciepierdole

Wróciłam z przychodni wstrząśnięta płaską głową jednego dziecka ;//

Polecane posty

Gość ojaciepierdole

Byłam z dzieckiem na szczepieniu i w poczekalni siedziała matka z córką na oko półroczniakiem i jak ta córka odwróciła głowę, to myślałam, że z krzesła spadnę. Łeb z tyłu taki płaski jak by jej ktoś kawałek głowy odciął ;/// Powiedzcie jak to jest możliwe, by coś takiego dziecku się od leżenia zrobiło??? Czy rodzice nie wiedzą, że dziecko trzeba różnie do snu układać, zmieniać strony itp? :( Przecież kurczę, to jest logiczne, mi instynkt podpowiadał, że dziecko musi leżeć raz tak, raz tak. Jak synuś był w okresie noworodkowym i wczesnoniemowlęcym, to co 2 tyg zmieniałam strony mojego leżenia względem niego, bo śpi z nami, aby odwracał główkę w różne strony przy karmieniu piersią. Ta dziewczynka została oszpecona przez rodziców, tego kształtu głowy nie zmieni nawet kask, gdyby takowym chcieli to leczyć. Szok ;/

Gość bardzo sie kochacie-gratulacje
dobrze ze to dziewczynka, wlosy jejurosna to bedzie sobie z tylu podnosic, chlopiec by mial przesranke.

Gość ojaciepierdole
Jak można w ogóle dopuścić do płaskiej głowy u dziecka? ;/

Gość dsfdsfadsa
moja siostra miałą bliźniaki i jak sie urodziły jeden miał plaskatą główkę( tak jak ty to opisujesz ) a drugi jakby miał trójkąt z tyłu. NIe było szans, żeby dziecko położyło głóke prosto, zawsze leciała w jedną albo druga stronę. Do roku im sie to unormowało. Drugi przykład koleżanaka urodziła chłopczyka z główka jakby mu ktoś łopatą przywalił. Więc droga mamo nie oceniaj ludzi i nie obgaduj na forum jak nie wiesz jka jest do końca

Gość fsadsa
nie przesadzaj, mój synek też miał spłaszczoną główkę, bo miał przykurcz i za chny nie szło go ułożyc na drugim boku; a teraz wszystko się wyrównało,

Gość chrupekstrupek
To prowokacja prawda? Przecież to kulwa logiczne że nie od leżenia na jednej stronie dziewczynka ma taką główkę :O poza tym pozostawie bez komentarza te Twoje określenia... "łeb" to możesz Ty mieć, a nie ta biedna dziewczynka.

Gość nie lubie szammmba
Twoje dziecko to synuś a głowa tamtego dziecka to " łeb" w którym slamsie cie wychowano?! o

Gość trzepiesz sie strasznie
Mój synek ma płąską główkę z tyłu taki sie urodził i taki jest, jego ojciec tez tak ma i ojciec ojca. Nic nie dało układanie na boczku, na brzuszku, odwracanie. Główka jest płaska. Musi mieć długie włosy zeby tego nie było aż tak widać. Tak już jest i tyle. Skąd wiesz ze to zaniedbanie a nie taka uroda?

Gość ??
le tamto dziecko miało ŁEB a Twoje to SYNUŚ? Oj nieładnie się zwracasz o innym dziecku. Ponadto nie sądzę aby to było od leżenia.....

Gość ojaciepierdole
No taki łeb to tylko łbem można nazwać, bo przecież nie główką ;/

Gość myskaff
Moja corka tez ma dosc plaska glowe bo gdy tylko kladlam ja raz na ten raz na ten bok to ona kladla ja na plasko miala specjalna poduszkę, bylam. Nią u kilku ortopedow dzieciecych i nic mowili ze sie unormuje...coz mam zrobic, nic. Syn ma idealna glowke bo sie nie przekrecal, najwazniejsze co ma sie w glowie,!!!

Gość ??
ŁEb :O straszna z Ciebie kobieta

Gość llllllllllllllllllllllllll
Wydaje mi się że jedynie tym instynktem możesz się pochwalić , jak typowa samica bo inteligencji nie wykazujesz.

Gość ojaciepierdole
No na pewno nie jest to taka uroda, wszak urodą TEGO nazwać nie można, toż to masakra jakaś. To dziecko wyglądało jak potwór ;/

Gość gfffggrf
nie chrzancie ze sie takie urodzilo. po prostu rodzice nie dabaj o dziecko albo nie maja zbyt duzej wiedzy, takim to sie powinno odbierac bachora.

Gość kkkjdkjd
kobieto czego ty nauczysz dziecko???

Gość ppppppxxxxxx
Tamto dziecko ma leb, a twoje moze ma glowke ale za to pusta jak jego stara, sama sieczka w glowie

Gość Kurcze autorko i ty
jesteś matką ? :D Dobrze że masz syna (są mniej wrażliwi na punkcie swojego wyglądu) bo córce bym nie życzyła takiej matki w razie jakichś defektów w wyglądzie. A co do tej dziewczynki to główka jej sie unormuje i ukształtuje i jeszcze jedno autorko :D.....Takie spłaszczenia nie wynikają z kładzenia na jednym boku ;).

Gość prwda jak prawda
Pewnie leży ten bachor całymi dniami w łóżeczku z dydem w buzi, a matka ma go gdzieś

Gość dsddfdfdff
Ten beznadziejny prymityw to typ który nawet jakby 70 letniego dziadka w jeansach zobaczył to by zaraz zziajany włączył kompa i na kafe opisał. To typowa bezmyślna kretynka która każdą niezwykłą dla niej sytuację musi obgadać na kafe bo inaczej udusiłaby się własnymi wrażeniami.

Gość Klól Lulian
autorka jest na takim poziomie jak jej nick :O patologia i slums

Gość ojaciepierdole
widać, że ta matka sama się tego wstydziła, bo ubrała temu dziecku kaptur od bluzy i to nie dlatego, że ktoś patrzył, chyba, że zauważyła jak zbierałam szczękę z podłogi, ale to akurat było niezależne ode mnie. Szybko odwróciłam wzrok i więcej nie patrzyłam, bo i nie było na co, na ludzką tragedię mam patrzeć? ;/

Gość kljpoyg
I ty matka jestees? Nie wiesz co cie czeka jeszcze moze twoj synalek nie powie r albo bedzie smierdzialo mu z buzi albo ciagle bedzie mial zielone smarki i wrzody na twarzy,to bedzie masakraaaa az w twoim lbie sie to nie bedzie miescic

Gość prwda jak prawda
Te zbulwersowane pewnie same mają bachory ze spłaszczonym beretem :D

Gość ojaciepierdole
Mój synuś zawsze będzie śliczny i mądry :) Geny robią swoje :) Inne bachory są sporo w tyle jeśli chodzi o wygląd i rozwój intelektualny, z faktami nie ma co dyskutować :)

Gość MMM333
Znam matkę która ma dwoje dzieci i oboje mają płaskie główki z boku, nie urodziły się takie- ona wciąż kładła je na jedną stronę , twierdziła ,że nawet jak je położyła np na wznak to same odwracały się na tą jedną stronę. Za ciężko było zrolować kocyk czy ręcznik i podłożyć żeby dzidziuś się nie odwrócił. Dla mnie to ewidentnie wina matki.

Gość poplop
Poprostu zal mi cie, nie mam dzieci ale gdybym miala moge miec nawet takie ze splaszczona glowka, byle mialo dobre serce, najwazniejsze co ma sie w glowie. I jakim sie jest czlowiekiem..sa rozni ludzie ale ty jestes karykatura jakies bydlo, masakra

Gość haha leżę i kwiczę :D
dzieci się rodzą ze spłaszczoną głową taa jasne i z odstającymi uszami pewno też haha :D ale żeście są mundre lol moje dziecko też leży dużo na plenach śpi na plecach, ale ja go ile mogę tyle obracam na brzuch na boki, podkładam coś pod plecy, żeby nie przewrócił się na plecy jak kładę go na bok, ale plackatej głowy jakoś nie ma. za to sym koleżanki ma prawie 6 miesięcy i też wygląda jakby mu ktoś przyłożył z tyłu i to zdrowo a po urodzenia głowę miał normalną. więc przestańcie pierdolić głupoty!

Gość stylish29
nie obgaduj autorko czyjegos dziecka bo w prxzyszlosci moze sie okazac ze Twoj syn/corka nie beda godni tamtemu dziecku z plaska glowa wiazac sznurowek u butow

Gość euuyrueyruery
haha leżę i kwiczę :D--- Ależ ty jesteś udana :D . Wiedz że dzieci z odstającymi uszami się rodzą ! To jest genetyczne i nawet jak uszy są malutkie i płaskie to jak mają być odstające to wyjdzie taki defekcik po miesiącu, dwóch , od narodzin.