Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolcia11

Mój chłopak seksistą?

Polecane posty

Zaczne odrazu, a mianowicie, chciałabym usłyszeć opinie co myślicie o poglądach mojego chłopaka i co najważniejsze - co mam mu odpowiadać żeby wreszcie mnie chociaż usłuchał i żebym przy okazji nie wydrapała mu tych zbytnio pewnych siebie oczek... Otóż mój chłopak uważa że gdyby nie męzczyźni, na świecie panowałby chaos, dosłownie wszystko kręciło by się wokół facebooczka, różów, piesków i słodkich kociaków, w sklepach byłoby tylko jedzenie nisko tłuszczowe a w telewizji leciałyby same telenowele. Uważa mężczyzn za bóstwa, z tego co mówi - za lepszą płeć, chociaż nigdy nie powiedział tego wprost. Mówi że to zawsze chłopcy są najmądrzejsi w szkole, jak mówie mu że nie, to on na to udowodnij, jak odpowiem że niby jak dokłądnie, to on mi przerywa i ciągnie swoje dalej, mimo tego że sam nie udowodnił mi swojej racji że to niby chłopcy są tymi najmądrzejszymi... Cały czas mowi jak to większosc dziewczyn jest tępa, głupia, pusta nic nie potrafi zrobić i tylko czeka aż facet coś za nią zrobi, zapłaci, pokaże i da. Zapytałam się skad mu się bierze takie coś że wszystkie dziewczyny takie są a wszyscy mężczyźni t chodzące bóstwa, ilu jest facetow tępaków co nic nie potrafią sami zrobić i siedzą u mamusi do 30 roku życia? A on mi powiedział : Phi, słyszałaś kiedys żeby kobieta męza utrzymywała, hah!", Wtedy to padłam po prostu. Powiedziałam że wielu mężczyzn, jak i kobiet, bo tu nie chodzi o płeć ale zaradnośc i wychowanie, wiadomo, stereotypy po mamusiach, które każą dziewczynkom pomagac w kuchni a chłopcom pozwalają bawić się samochodzikami i pomagać dziewczynką bo one takie bieeedne i słaaabsze i w ogole do niczego tylko do garów. No ale on mi jeszcze odpowiedział " To czemu tylko mężczyźni odnoszą sukcesy? Czemu to ONI są najlepszymi szefami, itd. itp. Żaden z moich argumentów nie został wysłuchany. Nie chodzi mi o to żeby kompromitować mężczyzn i wybielać kobiety, ale żeby pokazać mu, że kobiety wcale nie są takie głupie, że może to że się o nich tak nie słyszy, że mniej zarabiają, to ne jest wina tego że są jakieś słabsze czy głupsze, ale tego że właśnie TACY mężczyźni jak mój chłopak, tak uważają. I są odepchnięte na najniższy tor. JAk dzieci. Jak mu tez powiedzieć że sam gówno zrobił, gówno widział ( ma 19 lat) a gada rzeczy nie stworzone o których naczytał sie w internecie. Zastanawiam sie ylko czy to może nie biee sie u mężćżzn niektórych np. przez silne matki? Że zawsze byli w cieniu, matka kazała im zrobić to i tamto, nie ba bata, czują się może zagubieni i w ten sposob "mszczą" sie na innych kobietach? JEgo matka własnie taka jest. Zawsze sama wszystko sama, do wszystkiego doszla w życiu sama, tyle przeszła. A on taki wyrósł...Ręce mi opadają, płakać mi się chce, bo przez kłótnie o to zastanawiam sie czy związek z nim ma jakikolwiek sens i czy za pare lat ni skocze na garach i iorąc mu skarpetki kidy bedze mardził kiedy obiadek bedzie na stole..

Gość Seksi pewnie tez
CO za roznica PO czy Pis wszyscy tacy sami :( liberałowie...;/

naprawdę powiedzcie mi, męzczyźni, czy kobeity, ktokolwiek. JAk ja mam z nim rozmawiać żeby po prsotu nie czuć sie za każdym razem jak tępe dziewcze ze wsi, które on wykorzystuje tylko do pichcenia i po nocy...