Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja11214

Jak sprawic zeby na nowo rozkochac byla dziewczyne

Polecane posty

Witam.. Zakładam ten temat, ponieważ jestem w dziwnej sytuacji. Chcialbym uzyskać kilka sensownych odpowiedzi które być możne wskazałyby mi jakis kierunek. Mam 21 lat ona jest rok mlodsza. Bylem z nia 2 lata, przez pierwszy rok bylo bardzo dobrze ukladalo sie i caly czas spedzalismy razem. Ona bardzo mnie kochala i czesto to mowila i okazywala. Po ok roku zaczelo sie wszystko kompliowac kłótnie nieporozumienia itp.. Ona czasem wymyslala rozne glupoty zeby sie wyrwac z kolezankami i nigdy nie potrafila powiedziec ze chce gdzies isc i poprostu o tym powiedziec a ja wiedzialem ze klamie. Stracilem do niej troche zaufanie, zacząłem kontrolowac i zabraniac paru rzeczy. Wszystko sklanialo sie do tego ze nigdy nie chciala wszystkiego powiedziec zebym byl spokojny i twierdzila ze nie musi sie z ciagle tlumaczyc. Jakies 3 miesiace temu rozstalismy sie bo stwierdzila ze zle ja traktowalem i miala wrazenie ze jest mi obojetna. Mimo to utrzymujemy caly czas kontkat i widujemy sie raz na tydz. Mowi ze nie chce byc razem i ze chce luzu ale tak naprawde widze ze to wszystko do konca jej nie pasuje. powtarza ze nigdy nie bedziemy razem ale ostatnio w rozmowie powiedziala ze "nie chce narazie". Boi sie sprobowac jeszcze raz bo nie chce przechodzic na nowo tego wszystkiego co jak mowi bardzo ja meczylo. Wiem ze bardzo ja KOCHAM i nie chce nikogo innego. Bez niej to bedzie bez sensu. Ciagle o niej mysle i brakuje mi jej obok. Chce sie z nia porozumiec i sprawic zeby potrafila mi zaufac.. Uwierzyc ze bedzie inaczaj, a jednoczesnie zeby sama byla sklonna zmienic troche zachowanie wzgledem mnie. Jak mam sie zachowac co zrobic zeby zobaczyla zmiany w moim podejsci do niej i zrozumiala ze jest dal mnie wszystkim?

Gość Darth_Misiek ;)
senes może pomuc ...:(