Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoOlaa

Czy to moze byc ciaza ?

Polecane posty

Gość CoOlaa

Wiec okres spoznia mi sie okolo 2 miesiac, zawsze mialam nieregularny ale to gora do 3 tyg, i tak czekam ale nic.W sylwestra jak sie podtaralam bylo pare plam krwi bylam przekonana ze to okres ale go nie dostalam ... Dodam ze wlasnie 2 razy juz powinnam miec , i za kazdym razem pobolewa mnie brzuch ale okresu nie mam . Teraz tez mam takie lekkie bule tzn. odczucie jak bym miala dostac okres. Sex uprawiamy bez zabezpieczen i czasem konczyl we mnie wiec jestem przekonana ze moglam moge byc w ciazy czy moze byc to cos innego ?

Gość CoOlaa
Nikt nie pomorze ? Boję się , bo jak to ni ciąża to może hiva złapałam ?

Gość CoOlaa
ojej ale sie komus nudzi :) a w to watpie sprawdz czy ty nie masz HIV moze tez tak byc

Gość CoOlaa
Proszę , niech ktoś coś napisze... tak się boję !

Gość CoOlaa
Ta 03:00 to podszyw .

Gość a co my Bogiem jestesmy
Zrob se test to bedziesz wiedziala, a dla pewnosci idz do ginekologa, to Ci powie. Ach te malolaty.... A jak nie jestes malolata to jeszcze gorzej....

Gość CoOlaa
jakie nastawienie -.- cos zlego ze napisalam? mam zamiar zrobic test ale zapytalam tak o z ciekawosci , tak owszem jest bardzo zlee , widze juz nic nie mozna napisac bo odrazu jakies podszywy albo glupie teksty niepodoba sie nie odpowoadac , proste

Gość zxzi
A czemu u gina jeszcze nie byłaś? Nie zabezpieczasz się, nie masz okresu a ty nic nie robisz. Test a potem niezależnie od wyniku do gina idź.