Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obywatel....,,,,,

Planuje juz teraz wakacje, mam takie wymagania - porady dawać

Polecane posty

Gość obywatel....,,,,,

Oczywista najlepiej tam gdzie ciepło i tanio, termin obojetny,znaczy nie obojetny niech bedzie od czerwca do pażdziernika, maja byc atrakcje do zwiedzania i leniuchownie na plazy z mega słoncem, poradźcie cos ludziska

Gość obywatel....,,,,,
dodam, że koło tej plazy ma byc morze, ciepłe, błekitne itd, wiec sahara raczej odpada:D

Gość obywatel....,,,,,
musze dodac także to, iz nie laam samolotami, wiec raczej wynalazki typu egipt odpadają

Gość jak i cieplo i zwiedzanie
to jakas grecka wyspa.

Gość obywatel....,,,,,
tak, do australii tez nie musze leciec moge zajechac po drodze plynac:)

Gość marta 83.....
bulgaria, grecja, chorwacja- chociaz nie ma piasku na -plazy ale jest slicznie. Hiszpania ale drogo jest i daleko. Do itali ale tez troche drozej ejst niz w grecji.

Gość Marcela;);)
Jeśli możesz jechać jeszcze w październiku, to radziłabym Ci wybrać Hiszpanię :). Wczesną jesienią będzie jeszcze piękna pogoda a cenowo wyjdzie Ci to pewnie podobnie jak Egipt w środku sezonu. Możesz wszystko zarezerwować samemu przez internet to odejdą Ci koszty pośredników. Hiszpanii nie ma się zupełnie co obawiać jeśli chodzi o "miejscowych" - to jest kraj bardzo "cywilizowany" i nie ma żadnych przeszkód do podróżowania na własną rękę (pamiętam jak kiedyś byłam w Egipcie, to bałam się wyjść na ulicę, bo ciągle mnie tam ktoś zaczepiał i nigdy nie pojechałabym tam sama ;/). Ja rok temu porezerwowałam wszystko w marcu a urlop w pracy zaklepałam sobie na Wrzesień. Bilety lotnicze wyniosły mnie śmiesznie mało z takim wyprzedzeniem, a hotelik wzięłam z accorhotels po przejrzeniu tam kilku możliwości. Trochę zajęła mi ta decyzja, bo wybór miałam bardzo duży :). Ale w sumie to dobrze, bo można dobrać coś właściwego dla mnie i dostosowanego do moich potrzeb :). W sumie za moją wycieczkę zapłaciłam tyle co za wczasy w Egipcie a jednak standard i kraj zupełnie z innej planety ;).

Gość Marcela;);)
Jeśli możesz jechać jeszcze w październiku, to radziłabym Ci wybrać Hiszpanię :). Wczesną jesienią będzie jeszcze piękna pogoda a cenowo wyjdzie Ci to pewnie podobnie jak Egipt w środku sezonu. Możesz wszystko zarezerwować samemu przez internet to odejdą Ci koszty pośredników. Hiszpanii nie ma się zupełnie co obawiać jeśli chodzi o "miejscowych" - to jest kraj bardzo "cywilizowany" i nie ma żadnych przeszkód do podróżowania na własną rękę (pamiętam jak kiedyś byłam w Egipcie, to bałam się wyjść na ulicę, bo ciągle mnie tam ktoś zaczepiał i nigdy nie pojechałabym tam sama ;/). Ja rok temu porezerwowałam wszystko w marcu a urlop w pracy zaklepałam sobie na Wrzesień. Bilety lotnicze wyniosły mnie śmiesznie mało z takim wyprzedzeniem, a hotelik wzięłam z accorhotels po przejrzeniu tam kilku możliwości. Trochę zajęła mi ta decyzja, bo wybór miałam bardzo duży :). Ale w sumie to dobrze, bo można dobrać coś właściwego dla mnie i dostosowanego do moich potrzeb :). W sumie za moją wycieczkę zapłaciłam tyle co za wczasy w Egipcie a jednak standard i kraj zupełnie z innej planety ;).

A po co z Polski masz wyjeżdżać ? Ostatnie lato było super :D Wszystkie wekeendy nad morzem lub jeziorem, a i u nas jest co zwiedzać :)

Gość quasi-zielarka
Chorwacja