Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potworkowa

Udręka ze stanikami -czy jest możliwe zwężenie obwodu stanika?

Polecane posty

Gość therghre
dlaczego kobiety które kupują lepsze staniki nazywasz paniusiami,a porządny stanik za umowne 200 zł ( ja szukam okazji i zwykle wydaję poniżej 100 zł ) luksusem? no niestety takie jest życie, albo wydajesz więcej kasy i masz coś porządnego i dobrze leżącego, albo wydajesz grosze i masz byle co. to tak jak z butami, kupując szpileczki za 40 zł od "chińczyka" nie powinnaś mieć pretensji, że się zaraz obcas odkleja albo że są koszmarnie niewygodne. jakość kosztuje i nie trzeba być bogaczem, żeby kupić sobie porządny stanik, trzeba tylko wiedzieć jakie się ma priorytety. ale skoro nie potrzebujesz takich rad to rób swoje, kupuj staniki za 15 zł i płacz. krawcowa ci to może zwęzić, bo niby jaki problem? ale zwężenie stanika z za dużym obwodem nie rozwiąże twojego problemu, ale twoje cycki twoja sprawa I w jednym się jeszcze mylisz - stanika nie dobiera się do kształtu piersi, to stanik ten kształt ma piersiom nadać. piersi nie są z kamienia żeby miały jakiś niezmienny kształt, stanik może je unieść, zebrać, skierować bardziej w górę, zaokrąglić, spłaszczyć, rozgarnąć na boki itd. wszystko zależy od tego, jak go dobierzesz

Gość zau
znowu nie widać postów

Gość już widać:) przynajmniej u mni
e;) ale co z kafe???

Gość gość
dziewczyny wejdźcie sobie na dalia.pl outlet mają teraz promocje, dobry stanik można za 50 zł kupić - i nikt nie pyta o powód zwrotu jak ci krój nie podpasuje. Ja mam w zależności od modelu i rozciągliwości materiału 60H-65G choć w ich salonie ostatnio 65H mierzyłam i pasował. W talii daleko mi od tego co pod biustem ale to normalne-stanik ma przylegać porządnie a nie jak spodnie do których dokupisz pasek.

Gość gość
LUDZIE WSZYSCY SZANOWNI. Sami trochę pomyślcie zamiast się irytować głupotami, o które nikt nie pyta. Pani autorka ma rację. Przy piersiach, które wiszą i są płaskie mierzenie obwodu piersi można sobie o kant d*py potłuc, bo są płaskie i szerokie, a nie jędrne wystające suty na 90cm. Przy zmierzeniu wychodzi mało, po podniągnięciu do stanika wychodzi dużo. Wszystko zależy od tego, jak stanik trzyma cycki. Czaicie? Proszę zrozumcie to i nie upokarzajcie już nikogo dalej swoim brakiem zdolności do głębszej refleksji. Ponadto kupienie ŁADNEGO stanika z wąskim obwodem i szeroką miseczką jest cholernym problemem u wszystkich marek, u których byłam, na czele z wiodącymi na rynku esotiq, intimissimi, triumph i tym podobnymi (szerokie miseczki przeważnie od 70cm). Sieciówki takie jak H&M można w ogóle omijać. Niestety wychodzi na to, że można tylko być szczupłym mając małe piersi i mieć duże piersi będąc grubym. Wszystkie wymądrzające się idiotki proszę uprzejmie o wskazanie konkretnej marki bądź sklepu z dostępnymi biustonoszami w rozmiarach 60D/E/F, z własnego doświadczenia proszę. Fajnie by jeszcze było, jakby był jakiś faktyczny wybór, a nie 1 stanik na kolekcję, tak jak to zwykle bywa, jak uda się już coś znaleźć.