Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasa...

czy to juz koniec?

Polecane posty

Gość sasasasa...

Jestem w związku 6 rok. ostatnio nie układa nam się zbyt dobrze. moj facet poznał nowe towarzystwo, zaczęły się imprezki, wyjścia oczywiście beze mnie. Czuje, że sie oddalamy, on ciągle twierdzi, ze nie widzi problemu i jest okej. Tolerowałam to dlugi czas, ale w końcu pękłam. Jak zadzwoniłam do niego i znowu był na imprezie w towarzystwie koleżanek już nie wytrzymalam i napisałam mu w sms (ze wzgledu na odleglość, nie mogłam porozmawiać osobiscie) wszystko co od dluzszego czasu leży mi na wątrobie. To, że się zmienił, źe nie lubie go takiego, że nie traktuije mnie poważnie, że pomieszało mu się w glowie ostatnio, że okłamuje mnie w najmniejszych głupotach i nie mam do niego zaufania itp. Minęło 6 dni i bez odzewu... żadnej odpowiedzi. Nie wiem jak mam to traktować...

Gość bbbbbbbo
jako koniec

Gość sjahdlllllllllllllllllj
czego od nas oczekujesz? nie znamy go ani calej sytuacji moze sie odezwac albo nie tobie mozna doradzic zebys nie probowala sie z nim kontaktowac a najlepeij zerwala z nim sama (co zreszta wlasciwie juz zrobilas)

Gość Kasienkaaaaaa
Napisałas co czujesz i na tym koniec ... spodziewaj, ze sie w koncu opamieta, ale musisz miec na uwadze ze moze Cie zdradzac, a pozniej te imprezowe panienki go zostawią i wroci z podkolonym ogonkiem. Nie wiem co Ci doradzic po o tako olac go po 6 latach to jednak trudna decyzja

Gość patipane
nie wiem,.. moze to zlekcewazyl i mu nie zalezy, a moze nei wie jak sie zachowac, przemysli sobie i sie odezwie

Gość sgdhfng
kuuuuuuniec

Gość kleejnaa
chyba sama wiesz najlpeiej...