Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochebardzomizle

JESTEM CIAGLE: wsciekla, zla i krzycze....co sie ze mna dzieje://///

Polecane posty

autora napisala ze badala tarczyce...skoro jest o to moze sprobuj kupic sobie cos na uspokojenie..poza tym pracuj nad soba..hamuj sie...rob sobie male przyjemnosci-a to idz na kawe z kolezanami ..z mezem do kina..moze joga?

tak sobie pomyslalam teraz...a moze powinnas isc do endokrynologa zeby sprawdzil ci np poziom testosteronu? bo to on odpowiada za agresje...

Gość trochebardzomizle
Testosteronu??? Bzdura. Jakbym miała za duzo testosteronu to przede wszystkim byłabym owlosiona ponad normę itp

Gość trochebardzomizle
Testosteronu??? Bzdura. Jakbym miała za duzo testosteronu to przede wszystkim byłabym owlosiona ponad normę itp

Gość trochebardzomizle
Testosteronu??? Bzdura. Jakbym miała za duzo testosteronu to przede wszystkim byłabym owlosiona ponad normę itp Joge cwiczylam 2 lata. Zrezygnowalam bo potrzebuje raczej sportu energetycznego gdzie mozna sie wyzyc niz pierdol takich;)))

Gość trochebardzomizle
Testosteronu??? Bzdura. Jakbym miała za duzo testosteronu to przede wszystkim byłabym owlosiona ponad normę itp Joge cwiczylam 2 lata. Zrezygnowalam bo potrzebuje raczej sportu energetycznego gdzie mozna sie wyzyc niz pierdol takich;)))

Gość pendzior no najwyrazniej
nie musisz byc owlosiona ponad norme a mozesz miec za duzo testosteronu !!! od razu bzdura??? idz i sprawdz pozionm testosteronu to sie zdziwisz, ja mam ciut za duzo testosteronu i wybacz nie jestem owlosiona jak malpa a wkurwia mnie tak samo wszystko.

Gość Agata z udka
Uważam ze powinnas isc na psychoterapie. Moze masz ukryte powody zatajone w tobie z dzieciństwa i dlatego jedyne tobie agresja

Gość znam to az nadto
Zdiagnozowane jako zespół leku uogólnienionego. Też ciągły dol, wkurw i "szukanie dziury w całym". Z czasem- po paru miesiącach - doszły kłopoty ze snem, potem ataki paniki. Poszłam do specjalisty dostałam leki, chodzę na spotkania dwa razy w miesiącu Jest już dobrze A BTW, depresja nie zawsze wiąże się z niechęcią do działania

Gość znam to az nadto
Ją byłam tylko ciągle na zmianę smutna i wściekła No może jeszcze rozzalona i rogoryczona Chodzę do jednego z lepszych specjalistów w kraju więc nie sądzę żeby się pomylił w diagnozie Definicje z Wikipedii do mnie się też nijak maja Zwlasza w tej sferze mają się zwykle nijak jezu chodzi o różne przypadki

Gość znam to az nadto
Ją byłam tylko ciągle na zmianę smutna i wściekła No może jeszcze rozzalona i rogoryczona Chodzę do jednego z lepszych specjalistów w kraju więc nie sądzę żeby się pomylił w diagnozie Definicje z Wikipedii do mnie się też nijak maja Zwlasza w tej sferze mają się zwykle nijak jezu chodzi o różne przypadki

Gość a kiedy badałaś tę tarczycę
i jaki masz wynik TSH?

Gość dshgdsssssssssssss
ja mam to samo. Wsciekla zla krzycze. A teraz dochodzi klopoty ze snem.

Gość a kiedy badałaś tę tarczycę
dziewczyny, BADAJCIE TARCZYCĘ! zwłaszcza po porodzie hormony wtedy tak szaleją, że głowa mała:O i nie jest ważny wynik sprzed pół roku czy 3 miesięcy istotne jest co jest teraz i pamiętajcie, że nie patrzy się na normy laboratoryjne, bo są przestarzałe i wynik TSH kobiety w okresie rozrodczym powinien oscylować około 1 jeśli jest wyższy niż 2, a do tego dochodzą objawy, to jst to już ewidentna niedoczynność tarczycy, którą trzeba leczyć niestety zły nastrój, depresja, ataki gniewu, to między innymi objawy źle pracującej tarczycy

Gość dshgdsssssssssssss
ja mam w normie tarczyce. a branie tabsow moze miec wplywa?

Gość dshgdsssssssssssss
ja mialam 0,3

Co wy z tą tarczycą, ja choruje na niedoczynnosc i nie mam objawów agrasji, jak jej nie leczylam to też nie miałam, jedyny objaw u mnie to lodowate stopy, sennosc, nie chciało mi się z łóżka wstac, autorka raczej nie ma takich problemów.

Gość o matko to ma jakas
a niedoczynnosc tarczycy to jedyna istniejaca chorba tarczycy czy co? jest jeszcze chroniczne zapalnie tarczycy t.z hashimoto , jest rowniez i basedow i jest rowniez nadczynnosc.

Gość dshgdsssssssssssss
a

Gość trochebardzomizle
oj....tarczyce robilam 7 miesiecy temu okolo....chyba jednak pojde zbadac sie jeszcze raz, bo mam ciagle zimne stopy i rece....lodowate.....

Gość bnnnnn
stawiam na Zespół Niedopchnięcia !!!

Gość hajasaosiwu
moze to nie jest zadna tarczyca, bo autorka pisala, ze badala, tylko depresja, albo jakas inna choroba... a moze po prostu przesilenie????;)

Gość TSH miałaś 0,3 te 7 miesięcy t
emu??? to nie musi być NIEDOCZYNNOŚĆ to może być NADCZYNNOŚĆ poza tym do tej osoby co nie miała ataków agresji tylko inne przy niedoczynności: każdy człowiek może mieć inne objawy i nie wszystkie wymienione w przypadku tej choroby wiec fakt, ze Ty nie miałaś ma się nijak do kogoś innego

Gość gość
Nienawidzę takich ludzi jak ty. Wychowala mnie matka która byla taka nerwowa jak ty i przez to mialam zniszczone cale dziecinstwo nienawidzę jej i sama mam nerwice. Ogranij sie.

Gość gość
ja też jestem zła...jestem zła bo chce być zła. Chyba to wynika z dzieciństwa bo wychowałam się w dużej rodzinie i rodzice na mnie nie zwracali uwagi. A teraz pracuje jako technolog chemik i z każdej grupy społeczniej mnie wyrzucają, nie należę do żadnej grupy, nikt mnie nie chce, nikt nie wie czym się zajmuję, nikogo nie obchodzę. Mieszkam w nowym mieście od ponad roku a rodzice nawet raz do mnie nie zadzwonili. Chodzę na terapię a i tak wiem, że jestem zła bo chce być zła, bo to sposób na rozkapryszonego bachora, żeby mnie ktoś zauważył, żebym dla kogoś coś znaczyła. Mam tak od dziecka. Już mi ktoś powiedział, że brakuje mi kogoś bliskiego. No i brakuje ale jednocześnie każdego kto się do mnie zbliża niszczę, bo mogę zniszczyć. Więc mam 32 lata i wiem, że mogę zmienic swoje nastawienie ale po co ? Mieszkam w dziurze zabitej dechami, nikt mnie nie chce, nikt nie kocha, ludzie w pracy wykorzystują (pracuje z facetami) . To zawsze ja mam być dla nich ale oni dla mnie nigdy. Wiec po co zmieniać złość?

Gość gość
Co wy z tą tarczycą?! Ja nie mam ani niedoczynności ani nadczynności, a chodzę wściekła jak stado szatanów!

Gość gość
Ja wiem dlaczego.... Jestes niestety typem kobiety, ktora jak conajmniej raz dziennie nie dostanie wp*****l od męża to nie czuje sie prawdziwą kobietą i chodzi cały dzień i awantury szuka... Masz męza mieczaka, a ty potrzebujesz damskiego boksera... Znam te objawy, moja matka tak ma... Zniszczysz swijemu dziecku i mezowi życie...

Gość gość
może menopauza Ci się zaczyna?

Gość gość
Nic ci nie dolega jesli masz wszystkie badania w normie a pewnie masz to radze autoterapie bo zniszczysz sama swoje zycie. Zastanow sie co lubisz robic w zyciu i zacznij to robic. Nabierz dystansu do zycia i smiej sie na sile ze wszystkiego co wyprowadza cie z rownowagi. I jeszcze jedno: doceniaj to co masz bo jak to stracisz powiesz sama do siebie: mialam wszystko i pozwalalam zeby drobiazgi mnie wyprowadzaly z rownowagi. Stracilam wiele i teraz to widze ze powinnam byla doceniac to co mialam. Zycie to czasem najlepszy nauczyciel. Nie wiem ile masz lat wiec nie wiem do konca jaki kierunek moglby byc dla ciebie-jakie masz hobby co lubisz. To wedlug mnie jest najlepsza droga by sie wyciszyc