Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaaaaaa

przezierność karkowa

Polecane posty

Gość majkaaaaaaa

czy to dużo 1,5 mm w 11 tyg ?ile wasze dzieci miały?

Gość 1,1 w 13tc
...Ale te badania tez nie są aż tak dokładne, to w końcu milimetry a dziecko się rusza, wazne,że w normie.

Gość majkaaaaaaa
bo u mnie badanie było za wcześnie zrobione i teraz się martwię ile ta przezierność może wzrosnąć, a może już nie rosnie potem

Gość majkaaaaaaa
u mnie została za wcześnie zbadana i teraz się stresuje ze do właściwego badania jeszcze urośnie :(

Gość katastrofffa
Badanie przeziernosci bada sie pomiedzy 11 a 13/14 tygodniem ciazy wiec jesli u ciebie to byl jedenasty tydzien to nie jest za wczesnie :) a 1.5 to bardzo ladny wynik :)

Gość katastrofffa
przeziernosc bada sie pomiedzy 11 a 13/14 tygodniem ciazy wiec jesli u ciebie to byl jedenasty tydzien to nie jest za wczesnie :) a 1.5 to bardzo ladny wynik :)

Gość kdrhjgikserhj
Teraz na dniach byłam na tym badaniu i mi lekarz powiedział że nie powinno przekraczać 3 mm, moje maleństwo w połowie 12 tyg. miało 1,2 mm i powiedzial że super wynik, a badanie wykonuje się między 11 a 13 tyg. W pierwszej ciąży synek miał wlaśnie 1,5 mm i dziś jest zupelnie zdrowy :)

Gość majkaaaaaa
up up

Gość U mnie w 13w4d
przezierność wynosiła 1,6.

Gość Katastrofffa
Proponowalabym ci wyluzowac!450 osob ci pisze ,ze jest dobrze i w czasie i w rozmiarze a ty i tak swoje.Popadasz w paranoje i jestes na najlepszej drodze zeby zrobic krzywde dziecku albo i co gorszego :( Jezeli nam tu wszystkim i tak nie wierzysz to nie zakladaj kolejnego topiku tylko po prostu przejdz sie do innego lekarza.Jest szansa ,ze on cie uspokoi bo naprawde nie wolno ci sie tak stresowac...

Gość majkaaaaaaaa
dlaczego mam skonczyc?