Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość emilkarazka

nie wiem jak mam z nim rozmawiać i wytrzymać...

Polecane posty

Gość emilkarazka

Mogę się wam wyżalić? :( Mam dość już płakania w rękaw koleżanki, która ma tak naprawdę mnie w dupie :( Mam chłopaka od 6 lat...mamy dziecko ale nie mieszkamy ze sobą, niedługo bierzemy ślub i wtedy mamy razem zamieszkać (nie pytajcie co i jak, bo to za długo by opowiadać). Przez jakiś czas mieliśmy sporo $ potem coś nie wypaliło i wszystko straciliśmy :( i od tego czasu zmienił się nie do poznania :( wiecznie chodzi obrażony, liczą się tylko kumple...potem gada że mnie kocha, że mu zależy, potem stweirdza, że beze mnie byłoby wszystko łatwiejsze...wiecznie gada o pieniądzach...dodam, że to facet typu że chce obrastać w luksusie i jego kobieta ma wyglądać jak nie wiadomo jaka gwiazda...a brak $ oznacza dla niego beznadziejne życie. Teraz miał pomysł, ale mieliśmy za mało czasu więc możliwe, że nie wypali, to się znowu załamał, wszystko zwalił na mnie a tak naprawdę wina jest jego bo nie potrafi rozmawiać i kiedy był ostatni dzień o wszystkim mi powiedział i teraz to jest nierealne, żeby to zrealizować. Nie docenił, że wstałam dziś rano, po nieprzespanej nocy, bo dziecko płakało i załatwiłam kupę spraw, na którą normalnie bym powinna przeznaczyć kilka dni... Zaczynam mieć go dość, nie chce mi się brać z nim ślubu, ale z drugiej str nie wyobrażam sobie życia bez niego... czasem mam wrażenie że to jakiś toksyczny związek...ja za nim latam a on ma mnie za zero... Całe swoje życie poświęciłam jemu i naszemu dziecku...mam przez to problemy na studiach i wiele innych...a on to karierowicz, któremu nic nie wychodzi....ale ma pracę, znajomych, łazi po mieście po nocy (ja się dowiaduję o tym od innych) a ja siedzę w domu i ryczę co drugą noc, MAM POWOLI DOŚĆ! :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować