Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karla890

ciąża? jak myslicie

Polecane posty

Gość karla890

Mam pytanko do Was i proszę o opinie. Nie chciałabym być jeszcze w ciąży a mam małego stresika. Tak naprawdę od zawsze miałam problemy z okresem. PCO zaawansowane, prolaktyna wysoka cykle bezowulacji. Mam 25 lat i od kiedy pamietam okresy miałam skąpe i bezbolesne. Jednak raz na rok mam taki konkretny okres i bolesny. I właśnie taki "konkretny" zaczal mi sie 22.12.2012 itrwał do 27.12. W noc sylwestrowa niepotrzebnie zaszalałam, mój facet miał gumkę co prawda, ale nie wiem czy czasem nie pękła. Tak teoretycznie biorąc pod uwagę moje dłuuuuugie cykle myślę że nie ma szans żeby być w ciąży. A Wy jak myślicie?

Gość wredotaaaaaaaaa
jest seks jest ryzyko zawse, skoro była gumka nie powinnaś być w ciązy o ile nic z nia sie nie stało, yslę ze nie były to dni plodne wiec ja nie obawiałabym się na zapas, od sylwestra minely 2 tygodnie... jesli masz watpliwosci idz na badania krwi lub zrob test, mysle ze powinien juz wyjsc jakby cos bylo

Gość karla890
wiecie jak to bywa, od razu podswiadomie czuje klucie w podbrzuszu itp... mam nadzieje ze bedzie ok, a robienie testow to dla mnie taki stres że jeszcze poczekam troche......

Gość karla890
wiecie jak to bywa, od razu podswiadomie czuje klucie w podbrzuszu itp... mam nadzieje ze bedzie ok, a robienie testow to dla mnie taki stres że jeszcze poczekam troche......

Gość wredotaaaaaaaaa
hm

Gość wredotaaaaaaaaa
ja ym zrobila ten test imiala byc z glowy co ma byc to bedzie a teraz sie stresujesz i okres moze ci sie spoznic przez to

Gość zxzx
a jakie masz te cykle?

Gość karla890
baaaaardzo nieregularne z tym głupim PCO. raz na dwa miesiac mam okres nigdy nie mialam krotszych niz miesiac

Gość karla890
baaaaardzo nieregularne z tym głupim PCO. raz na dwa miesiac mam okres nigdy nie mialam krotszych niz miesiac