Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqkldnqwldkqwd

to było w negatywnym czy pozytywnym sensie bo już sama nie wiem:(

Polecane posty

Gość wqkldnqwldkqwd

stałam w kolejce w sklepie przede mną paru chłopaków i sie smiali i wszyscy patrzyli na mnie...wiec pewnie ze mnie... przede mna stało pare dziewczyn średnio ładnych , jedna była gruba i w ogóle to w sumie sie niej nie nabijali ,ale nie wiem czy mogli sobie akurat wybrac mnie i smiać sie ,,ale brzydka?"

Gość jadą_konie_po_betonie
ciężko stwierdzić - nie wiem jak wyglądasz

Gość w jakim pozytywnym
a co moze byc pozytywnego w nabijaniu sie? niby dlaczego mieliby sobie ciebie nie wybrac? może brzydko wyglądałaś, może akurat jesteś brzydka, do tego malo pewna siebie i o

Gość ulalalalalal
ciezko powiedziec .mogło byc tak i tak

Gość wqkldnqwldkqwd
no troche ma bo jakoś sie przejmuje cały czas zdaniem innych... Moze tak nie powinno być ,ale tak mam może dlatego tak biore wszystko do sibie bo mam kompleksy i już... Jak mi ktos powie ,że jestem ładna czy piekna to sie ciesze ,a jak sa takie sytuacje ,ze nie wiem jak to ocenic to sie martwie

Gość wqkldnqwldkqwd
chciaż wolałabym miec zdanie innych gdzieś ,ale nie potrafie tak na tą chwile....

Gość marne provo kobiecego
Woman co się stało z fotami?

Gość gibka karolina ze wsi
temat omawiony comiesiecznie w wydaniu weekendowym...dla nudziarzy i chomontów w sam raz :-) strzel go w ryja to ucichnie chyba ze ma zlecenie wtedy po mordzie da mu ktos inny eheheh tak zajączku biedaszybku :-) nie stresuj dzieci z gimnazjum bo od tego dupka ci spuchnie a wiesz jak cie ciągnie do wielorybków a wielorybki mają w tyłeczku takich no...wiesz ..itd....ale staraj się staraj eheheheh bo zbawienie osiągniesz szybciej niż wytrysk z wielorybkiem egheghe

Gość wqkldnqwldkqwd
czemu wpisy sie nie chca wyswietlac :O