Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paola1989

Zaczynam starania o dziecko w tym roku!!

Polecane posty

Wiem, że wiele jest takich tematów zakładanych jak mój, ale bardzo chciałabym poznać osoby, które w tym roku też planują zostać rodzicami tak jak ja!!! Jeśli tylko macie ochotę na rozmowę to zapraszam.

witaj chętnie dołączę do Ciebie jeśli mogę :) co prawda jestem po łyżeczkowaniu i mogę zacząć starania w marcu no może szybciej to zależy od tego co lekarz powie na wizycie :)

Gość nioki
powodzenia i wytrwaości życze! ja jakieś 4 lata temu tez zakladałam taki topik ... Dziś nadal nie mogę miec dzieci. Jestem po nieudanej inseminacji w Polsce. Teraz mieszkam za granicą i w poniedzialek mam pierwsze spotkanie z lekarzem . Zaczynam wszystko od nowa!!

Gość do paola
super, jakżesz nas to interesuje. Może odezwij się jak już będziesz w tej ciąży, co?

Gość nisska
ja rowniez staram sie kilka lat czekam na trzecia inseminacje

Gość ale dziś
były już przynajmniej ze 2 takie same tematy..... ileż można?????????

Gość No to i ja się pochwalę :)
W tym roku planuję zajść w ciążę bliźniaczą a po porodzie mam plan odbyć zabieg podwiązania jajowodów bo wiadomo że jak odrazu dwójka to trzecie tak szybko nie potrzebne ani wogóle (planujemy dwójkę ) ;). NO, plan musi się udać bo tak z mężem założyliśmy i nie ma odwrotu ;)

pewnie, że się odezwę. Jak na razie to planuję wizytę u gina i jakieś tabl. Wcześniej nie planowałam dziecka miałam problemy zdrowotne i musiałam brać leki i chodzić po lekarzach dzięki czemu sporo przytyłam. Ale biorę się za siebie.

do nioki. Życzę Ci powodzenia. Osobiście znam pary którym mówiono, że nic z tego nie będzie itp. Moja ciocia po kilku latach zabiegów, tysiącach wydanych na leki zaszła w ciąże naturalne. widocznie coś w niej puściło.

Gość nioki
no to ja sie pochwale A jak planujesz ciąże bliźniaczą?? tez bym chciala parke najlepiej za jednym razem:) ;)

wolałabym pojedynczą, ale jak będzie blizniacza to też będzie oki.Podziwiam Cię, że chcesz blizniaki

wolałabym pojedynczą, ale jak będzie blizniacza to też będzie oki.Podziwiam Cię, że chcesz blizniaki