Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek.,.,.

prosze o pomoc w napisaniu pierwszej wiadomosc do dziewczyny

Polecane posty

Gość phi ja mam 33
hej , nie chciałbym być nachalny ,ale masz tak niepospolitą urodę ,że po prostu nie mogłem nie napisać , odnoszę wrażenie że jesteś sympatyczną dobrą wyrozumiałą osobą ,nie jestem zbyt śmiały jednak bardzo chciałbym z Tobą porozmawiać ,pozwól mi się przekonać czy nie mylę w swojej ocenie. zmieniłam dwa słowa bo się powtarzały ,a nie wiem ile macie lat , bo to ważne ,nie może być zbyt wzniośle jak dla młodziutkiej laski ,więc masz tu uniwersalnego gotowca . Powodzenia !

Gość kapitanjack
nie pisz, bo w dobie programow szpiegowskich łatwo wykasowac twoj mail z poczty...ona nie dostanie twoich wyznan, a ty sie bedziesz wsciekal na nia- Bogu ducha winna niewiaste, a nie na sparwce/sprawczynie...ze ci ni odpisuje be a man:) powiedz jej to pesronalnie. a jak juz tak sie boisz jak baba to napisz ale na kartce i wloz do jej skrzynki na listy lub wsun w drzwwi.

Gość tomek.,.,.
hej , nie chciałbym być nachalny ,ale masz tak niepospolitą urodę ,że po prostu nie mogłem nie napisać , odnoszę wrażenie że jesteś sympatyczną dobrą wyrozumiałą osobą ,nie jestem zbyt śmiały jednak bardzo chciałbym z Tobą porozmawiać ,pozwól mi się przekonać czy nie mylę w swojej ocenie. Wiec wyśle jej na Facebook tą wiadomość, dodam ze ona pracuje w aptece i nie raz mnie widzi może coś dodać czy niech zostanie tak jak jest.

Gość tomek.,.,.
to proszę napiszcie mi po swojemu tylko tak od serca bo zależy mi na niej i chciałbym aby mi odpisała na wiadomość na Facebooku, widuje ja w aptece ale nie jesteśmy na cześć, hej , nie chciałbym być nachalny ,ale masz tak niepospolitą urodę ,że po prostu nie mogłem nie napisać , odnoszę wrażenie że jesteś sympatyczną dobrą wyrozumiałą osobą ,nie jestem zbyt śmiały jednak bardzo chciałbym z Tobą porozmawiać ,pozwól mi się przekonać czy nie mylę w swojej ocenie.

Gość tomek.,.,.
wiec proszę zbudujcie jakieś zdanie abym wysłał bo już siedzę i myślę czy to pasuje itd czy jest wszystko dobrze napisane.

Gość anamorada
przecież na 1szej randce i tak wyjdzie na jaw, że jesteś imbecylem, który nie potrafi sklecić nawet paru zdań :o

Gość mmmmmkkkkk
Tekst może byc, ale to 1 zdanie!!!! Musisz podzielić na 3 -4 zdania, ale ciurkiem wszystko. I pamietaj,że nowe zdanie zaczynć z dużej litery. Podziel ten tekst na zdania!

Gość tomek.,.,.
Czy moze być tak: "Fajna dupcia jesteś, ruchnąłbym!" ?

Gość mmmmmkkkkk
Miało być " a nie ciurkiem wszystko".

A tak naprawdę to czy to będzie trochę lepiej napisane, czy trochę gorzej to nie ma znaczenia. Jak się jej nie spodobasz, to choćbyś napisał do niej wierszem niczym Mickiewicz, to nic to nie pomoże. A jak się jej spodobasz, to nawet jak robisz jakieś błędy i nieskładnie się wypowiadasz, to nie będzie to przeszkodą. Merytorycznie (oprócz tych przecinków/kropek) to tylko bym się jeszcze zastanowił nad pisaniem jej, że na pewno jest wyrozumiała. Wyrozumiałość to pozytywna cecha, ale może odbierze to tak, że potrzebujesz wyrozumiałości. Więc bym raczej napisał, że jest ciekawa zamiast wyrozumiała. A tak naprawdę to nie jest takie ważne. Jeśli to wyraża twoje uczucia, to wysyłaj i się nie zastanawiaj nad tym.

Gość tomek.,.,.
albo napisz bardziej odwarznie: "Hej. Mam na imię......Wypatrzyłem twój profil na facebooku i wydajesz się byc bardzo miłą i sympatyczną osobą. Jeśli nie zraża cie to,że sie nie znamy, to chciałbym cie dotknac odrobinkę pomacac twe cycki i zamoczyc ogóra o ile to możliwe...? czy mam tak wysłać czy zmieniamy ?