Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beliebers96

Wyjazd do USA

Polecane posty

Witam. Mam pytanie odnośnie szkolnictwa w USA .... Aktualnie w Polsce jestem w 1 klasie LO i czy jak skończę ta klasę (bo w wakacje już wylatuje do Stanów i możliwe ze będę tam na stale) , to jak będzie z ta moją szkołą średnia w USA ktoś mi wyjaśni ? Chodzi mi o to ile będę tam do szkoły średniej czyli High School uczęszczać jeśli mam tutaj 1 klasę zaliczoną ? Jak się ktoś orientuje w tych sprawach proszę o udzielenie mi informacji . I jaka jest tam nauka ?

Gość nie widzę potrzeby wyjeżdżania
do śmierdzącego USA. Własnego kraju nie masz?

Gość latoooooooooo
i bardzo dobrze ze wylatujesz do stanow:) Nigdy nie wracaj do tego chorego kraju :) Powodzenia :)

Gość to cholerstwo
latooooooo jak nie masz pojecia o USA to nie zabieraj glosu baranie!!!

Gość prawictwo pospolite141
w usa jest bardzo niski poziom szkolnictwa , ale ich czolowe unwersytety to czolowka swiatowa

Mam 17 lat i mam zamiar tam uczęszczac do szkoly. POLSK to dno tyle wam powiem . Więc jakies racjonalne odpowiedzi prosze :) latooooo dzięki za wsparcie :)

Gość latoooooooooo
Akurat mam spore pojecie o Stanach i nie z filmow ,,tak jak Ty ^^ I nigdy do Polski na stale nie wroce !

Gość latoooooooooo
BrotherArms npisal tak jak jest,poczytaj na forach ludzi ktorzy tam mieszja a nie takich ktorzy Tb zazdroszcza :)

Prosze powiedzcie coś więcej bo ciekawi mnie to bardzo jak tam jest ; ) . JESTEM DZIEWCZYNĄ jakby co :)