Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lzy w oczach....

Czy to oznacza ze mial romans bedac ze mna???

Polecane posty

Gość lzy w oczach....

Witam....chcialam Was prosic o obiektywne ocenienie sytuacji...dzis natknelam sie na @ swojego chlopaka i doznalam szoku, wiem ze nie powinnam mu sprawdzac poczty...ale od pewnego momentu juz mu nie ufam. Ponizej znajduje ie dialog pomiedzy nim a nia: Czesc Marcin :) Pisze do Ciebie jeszcze raz email bo niewiem czy wczesniejszy dotarl do Ciebie. A tak poza tym to pisze na Twoj email poniewaz musialam usunac moj profil na facebook gdyz otrzymalam bardzo przykra wiadomosc. Dziekuje ze napisales do mnie.Jesli chodz o moj przyjazd do Londynu to prawdopodobnie przyjade w czerwcu badz na poczatku lipca. Moi znajomi zalatwiaja mi prace i musze w zwiazku z tym troche poczekac aby to bylo pewne. Bedzie mi milo sie z Toba spotkac po tak dlugiej znajomosci tylko internetowej ale nie ukrywam milej. Mam nadzieje ze pokazesz mi Londyn bo ja tego miasta wogole nie znam a teraz bede tam mieszkala przez jakis czas. Napisz kiedy juz bedziesz w londynie. Pozdrawiam Cie cieplutko i zycze milego dnia:) Aga (Inez) czesc, no dostalem emaila, nie mam duzo czasu zeby odpisac i dlatego dzisaj odpisywuje, dzisaj sa jakiesz swieta tutaj w niemczech....co za przykra wiadmosc otrzymalas na facebook?? bo widze ze na facebook mi tesz cos napisalas? napewno jak spotkamy sie to pokaze tobie londyn , i napewno bedzie ci sie londyn podobac, bo widzisz ja juz nie moge zostac w niemczech, wogule mi sie tutaj nie podoba juz, mam dosyc tych niemcow :D albo w pl sie mowi chyba schwabow ;-) ja jeszcze ale nie wiem kiedy jade do londynu to u mnie jeszcze wszystko w powietrzu... pozdrawiam Marcin

Gość lzy w oczach....
Pomoze ktos??? Co powinnam myslec o tym? Jak sie zachowac? Jestesmy ze soba 4 lata....