Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedaczyna

Koszta dentysty,Pytanie

Polecane posty

Gość Biedaczyna

Witajcie rodacy, zarejestrowałem się do dentysty prywatnie, boli mnie ząb jak cholera, nie wiem czy go odbuduje bo jest zepsuty do połowy:/ zaniedbałem go troche, ale nie o to pytam, pytam o to czy 450zł mi wystarczy na leczenie? bo wiecej nie mam na jutro^ ^

Gość kalifornia kaliforniaaa
ja za zrobienie takiego zeba zaplacilam w sumie 300, to byly 4 wizyty w odstepach tygodniowych, kosztowaly po kolei 70-50-30-150 co tydzien

Gość upupupupu
na jedną wizytę spokojnie wystarczy. wystarczylaby 1/3 tego, ale na calosc, jesli bedzie kanalowa i odbudowa zeba to moze odrobine zabraknac ale jest to rozlozone w czasie

Gość upupupupu
upu

Gość jaq
nie. pewnie bedzie kanałówka. za kanał od ok. 150 zl. zalezy jaki ząb. 1 i 2 to 1 kanał 3 i 4 po 2 kanały, a im dalej to 3 i 4 kanały. do tego dochodzi koszt plomby ok 120 zl i moze korona ok 500 zl (jezeli zab jest bardzo zniszczony). kanalowki jezeli zab ma duzo kaałów nie da rady zrobic na 1 wizycie wiec koszta rosna.

Gość jakis czarny mam
ja nie mialam jednej sciany i zaplacilam za zeba 150zl-plomba+zastrzyk bez leczenia kanalowego kanalowe to dodatkowo koszt 200zl mnie nie bolal kanaly byly wczesniej zrobione