Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggfdgdfaa

Nikola

Polecane posty

Gość ggfdgdfaa

Jak się Wam podoba imię Nikolka? ;)

Gość nie rob dziecku krzywdy...
nikola to się chyba większosci z patologią kojarzy!!!!

Gość ile razy juz bylo...
ale ja nic do tego imienia nie mam-neutralnie ;)

Gość o fuuuj
Nikola, Nadia, Olivia - okropność jak dla mnie!!!

Gość ggfdgdfaa
ale dlaczego z patologią?? znam małe Nikolki, które wcale z patologicznych rodzin nie pochodzą, więc nie rozumiem...

Gość barnej
wieś

Gość imię dla dziecka ze
współczesnej rodziny robotniczej... czyli np. dziecka murarza i kasjerki itp.

Mi też Nikola kojarzy się z marginesem społecznym... Chociaż znam jedną już dorosłą Nikolę i ta z marginesem nic wspólnego nie ma. Nic nie poradzisz na to co z czym się niektórym kojarzy.

Gość ggfdgdfaa
właśnie, że nie rozumiem tego :/ Nikola jak każde inne imię, a Magda z Sosnowca? imię Magda a jaki margines społeczny rodziców...

Gość ggfdgdfaa
aha i nie należę do klasy robotniczej, z tym nie trafiliście

Gość to siara miec na imie nikola
kazdeu normalnemu człowiekowi kojarzy sie z patolą

Gość g546464654
właśnie, że nie rozumiem tego :/ Nikola jak każde inne imię, a Magda z Sosnowca? imię Magda a jaki margines społeczny rodziców... xxx zawsze są wyjątki od zasady, ale generalnie nikola kojarzy się z marginesem

Gość Wśród ludzi których znam
z widzenia nadają takie imiona kosmetyczki, fryzjerki, manikiurzystki, kasjerki, ogólnie dziewczyny po zasadniczych szkołach ewentualnie jakichś wieczorówkach, technikach, które chodzą w ciuchach w panterkę, 3x w tygodniu na kwarcówkę, tlenią włosy, albo malują na kruczo czarne, noszą centymetrowe tipsy, wywalone cycki, szpachle tapety na twarzy, sztuczne rzęsy i lakierowane kozaczki. Ojcami tych dziewczynek są przeważnie osiedlowe albo wsiowe karki bez szkół, parających się kręceniem na lewo, albo pracami fizycznymi. To tak mniej więcej w skrócie. Rodzeństwo takich dziewczynek ma równie fantazyjne imiona.

Gość bbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeee
To imię było kiedyś (może z 10 lat temu dość modne) ale dziś kojarzy dośc pejoratywnie . Imię mało ciekawe, nadawane kiedyś by być top&trendy co się bardzo znudziło a wręcz obrzydło. Sama nie wiem dlaczego pewne imiona mają tendencję spadkową, budzą niesmak ale z Nikolą właśnie tak jest, tak samo jak z Julią, Nadią i Wiktorią.

Gość jhsdjsdhjdsh
Znam jedną Nikolę (dziewczynka 12 letnia) której matka była bardzo ładną i zgrabną suką (taka typowa szmata z zachowania i ubrania) a tata to łysawy gość zawsze na sportowo ubrany , zajmujący się biciem samochodów . Zawsze pilnowali by Nikola była super ubrana ale na spacery z nimi wychodziła raz na tydzień (po przedszkolu w domu). To jest jedyna Nikola i jej rodzice jakich znam ale od tej pory imię to kojarzy mi się z takimi prymitywnymi , dorobkiewiczami polaczkami - cwaniaczkami co szpanują wszystkim co się da.

Gość lalalum!
ale wyobrażasz sobie dorosłą nikolę? na jakim stanowisku ją widzisz?

Też mi się nie podoba>niby tylko imię ale tez mi się kojarzy z patologią i, niestety, sprawdza się. NIkola, Oliwia, Klaudia, Wiktoria, Nadia NIEEE

Gość +/- 300 zł na dziecko
ciekawe...

Gość znam parę nikol
-Jedna Nikola ma obecnie 4 lata i jej tatuś ma jeszcze trojke innych dzieci z dwoma róznymi babami. Jej siostry to Julia, Laura i Oliwia........... - druga Nikola ma matkę fryzjerkę a tatusia nie ma wcale, matka średnio raz na pół roku zmienia partnera - trzecia Nikola to córka byłej prostytuty zza wschodniej granicy, ojciec osiedlowy pijaczyna.

Gość Katastrofffa
Nie podoba sie w ogole.Nie kojarzy mi sie ani z patologia ani z pania na kasie w biedronce tak po prostu mi sie nie podoba.

Gość hfdldfmdskgj
Mi się to imię nie podoba, ale wkurza mnie jak się mówi - to imię to patologia, bo tak i już. Przecież może być z patologi Maria, a Nikola porządna dziewczyna. To nie imię świadczy o człowieku, tylko jego zachowanie. P.S. Moja mama jest fryzjerką partnera ma stałego od 25 lat - mojego ojca. Nie wiem czemu uważasz fryzjerki za margines.

Gość loody_pistacjowe
A mi się bardzo podoba :) I właśnie takie imię wybrałam dla córeczki :) A stereotypy...cóż, kierują się nimi bardzo ograniczeni ludzie :p