Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dshgdsssssssssssss

Byly przypomnial sobie o mnie po 6 latach.

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
od tego jest forum "zycie uczuciowe" zeby pisac o milosci... czy myle sie?

Gość dshgdsssssssssssss
a

Gość dshgdsssssssssssss
posty znikaja.

Gość no bo kafe się faczy coś
ostatnio mocno.

Gość widocznie było mu z tobą wtedy
źle. ale może i tak chce cię dalej. co w tym dziwnego? czas leci,. ludzie się zmieniają, a to że wciąż to roztrząsasz, znaczy, że Ci na nim zalezy, inaczej byś olała.

Gość gr,.....nie wracajcie do byłyc
nie wracaj nie czytaj -bo zaczniesz myslec ,masz swoje zycie i niech tak zostanie moja 1 miłosc odezwała sie do mnie po 10 latach ,szukał mnie przez rok w koncu pozwoliłam zeby znajoma dała mu ne tel i ,,zostawiłam dla niego wszystko zmienilam całe zycie a teraz po 5 latach jestem sama a on z inna - nie wracaj nie czytaj ....jesli by cie kochał nigdy by nie pozwolil bys odeszła a tym bardziej nie odszedłby do innej !|!

Widać,że nadal o nim myślisz.Po 6 latach on Cię szuka a Ty mało się nie posikasz za przeproszeniem,żeby poczytać co napisał do Twojej koleżanki..Mnie by to już nie obchodziło.masz rodzinę i na tym się skup bo widzę,że już zaczynasz mieć młyn w głowie.

Gość następna nie wie co to miłość
" gr,.....nie wracajcie do byłyc nie wracaj nie czytaj -bo zaczniesz myslec ,masz swoje zycie i niech tak zostanie moja 1 miłosc odezwała sie do mnie po 10 latach ,szukał mnie przez rok w koncu pozwoliłam zeby znajoma dała mu ne tel i ,,zostawiłam dla niego wszystko zmienilam całe zycie a teraz po 5 latach jestem sama a on z inna - nie wracaj nie czytaj ....jesli by cie kochał nigdy by nie pozwolil bys odeszła a tym bardziej nie odszedłby do innej !|!" to Twój problem i to, że się kogoś kocha, to nie znaczy, że się zatrymuje na siłę. chyba nie dojrzałaś. jesli się kogoś kocha, to chce się jak najlepiej dla drugiej osoby i pozwala jej się żyć jak chce - nawet jeśli z kimś innym, bo ważniejsze jest dobro kochanej osoby.

Gość dshgdsssssssssssss
zrobilam to z czystej ciekawosci. Ja mam swoja rodzine- jestem szczesliwa. mam dziecko. a nawet niwyobrazam si\obie tego ze mialabym zostawic swojego obecnego i wrocic do bylego. wiem jaki byl i napewno sie nic nie zmienil przez te 6 lat jesli juz z tamta nie jest.

Gość nie wiesz, jaki jest i nie
ściemniaj. to że z kimś mu znów nie wyszło, to wcale nie znaczy, że tak samo było, jak z tobą.