Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salsataneczna

maz dziwnie sie zachowuje

Polecane posty

Gość salsataneczna

Hej dziewczyny czy denerwowalybyscie sie gdyby mąż zmienił sie odkąd w pracy pojawiła sie nowa dziewczyna?zaczął sie lepiej ubierać,perfumowac do pracy,czyści buty codziennie co dla niego to nietypowe...zmienil fryzurę,dba o siebie aż za bardzo.że mną przestał rozmawiać,unik mnie,nie przutula od tego czasu,brak seksu,mówi że zaczął bardziej dbać o siebie bo dziewczyna w pracy to mu nie wypada nie dbać...wierzyć mu?:(

Gość bo to
jak pojadą razem na imprezę firmową to ją przeleci. odwaliło mu, przykro mi. odwiedź go w pracy.

Gość tozpewnoscianienormalne
Kochanka jak się patrzy.

Gość salsataneczna
Dodam że czuje sie w tym małżeństwie samotna,on nie poswieca mi czasu ale może to normalne,nic nie robi w domu...postanowił też sobie że co drugi dzień będzie chodzil na silownie,wczoraj wspomniał że już niedługo dziewczyny na ulicy będą za nim szalec,potem mówi ze.robi to dla mnie,dla nas...żebym była zazdrosna i była lepsza żona a ją chodzę przygnebiona cały czas...

Gość salsataneczna
No odwalilo mu jak nic,co ją mam teraz robic,kilkudziesięciumiesięczne dziecko wychowuje...

Gość MamanaKrancuSwiata
wyjdź mu na przeciw i sama zacznij o siebie mega dbac, zapisz sie na basen, fitness, zmien fryzure, makijaz.. kup nowy ciuch :) zobaczysz jaka bedzie reakcja.. no i mow tak samo, ze to dla innych, potem ze dla niego..

Gość albabetaomega
to się też ogarnij. Idź do fryzjera, kup kilka seksownych ciuchów takich do noszenia, nie bieliznę, bo tego nikt obcy nie zobaczy, szpilki i perfumy. Umów się do kina lub na kawę z koleżanką, może zapisz na basen lub aerobik. Niech on też będzie o ciebie zazdrosny. Zobaczymy jak się poczuje. Nie rób siebie sierotki Marysi tylko daj facetowi powód do refleksji, kogo może stracić. Nie myśl, że chcę ci niegrzecznie odpisać tylko zmotywować. Niech sie nowa koleżanka buja.

Gość Katastrofffa
MamanaKrancuSwiata dobrze gada.Zamiast siedziec na Kafe i sie umartwiac wez sie za siebie :) Zobaczy kto tu powinien byc o kogo zazdrosny ;) moze on tylko tak gada i zachowuje sie jak potrzaskany zeby wzbudzic w tobie zazdrosc i sie dowartosciowac a tak naprawde do pracy przyjeto pania Krysie po 50 z rowna wiekowi nadwaga ;)

Gość no tak chyba jest
no niestety chyba ma ochotę na skok w bok z koleżanką z pracy. Pojaw się tam parę razy z dzieckiem pod jakimś w miarę poważnym pretekstem to po pierwsze. Po drugie tak jak ktoś radzi, pewnie nie masz czasu dla siebie ale spróbuj o siebie zadbać i wprowadzić zmiany

Gość Mamabruna
Wow... To sie mezus lansuje! A nie dbasz o siebie, zapuscilas sie , przytylas? Unikasz seksu, jestes niemila, swiata poza dzieckiem nie widzisz.?

Gość salsataneczna
Ciężko tak dbać o siebie jak wszystko na twojej głowie,dziecko,nie za,dużo kasy do rozpuszczenia...ehh

Oj tam, nie przesadzaj, na fryzjera nie masz?? Zacznijcie gdzieś wychodzić bez dziecka, po czym spróbuj meża uwieźc :P

Gość ale bym ci
wcale dużo kasy do rozpuszczenia mieć nie musisz, farba ze sklepu a fryzure do fryzjera zrobic , jak kasy na supr szmatki nie masz , pożycz , choćby tylko na rekonesans w pracy męża :)

Gość ale bym ci
a ile mąż ma lat? mój przechodzi kryzys wieku średniego w dodatku jest w delegacji, też mam nad czym myśleć :classic_cool:

Gość roeiroserihnfv
"uwieźć" to go może na taczce jak już ją zdradzi, teraz co najwyżej może go uwieść.

Gość dobraciociadobrarada
Po takim tekście, że dziewczyna w pracy, to musi bardziej dbać o siebie, wystawiłabym mu walizki za drzwi - niech mu tamta gotuje obiadki, pierze, prasuje itp. skoro tak mu zależy na jej zdaniu! Chyba bym dziada zabiła!

Gość Katastrofffa
Czekaj ,czekaj ..ty piszesz tu cos o braku kasy a maz na silownie co drugi dzien chodzi? poza tym podzial obowiazkow tez powinien jakis byc.rozumiem pon-pt siedzisz z dzieckiem w domu ale w weekendy to chyba tatus powinien sie zajac maluchem i cos pomoc w domu no chyba ,ze facet wlazl ci na glowe a ty latasz kolo niego jak baczek ...

Gość dobraciociadobrarada
I jeszcze w domu Ci nie pomaga, no nie mogę, książę się znalazł!!! Powiedz mu wprost, że skoro chce żebyś była atrakcyjna, seksowna i miła dla niego, to musi wziąć szmatę do ręki, stanąć przy garach od czasu do czasu i ruszyć tyłek przy dziecku również! Co wy macie za mężów, ja nie mogę...

Gość Lolli...
Ojjj niekoniecznie chce Cię zdradzić autorko. Pewnie sobie pomyślicie, ze naiwne to co pisze. Bo fakt no na pierwszy rzut oka widać, ze jest cos na rzeczy. Ale może poprostu On chce się komuś podobać. Jakie są wasze relacje? Jesteście jak "stare dobre małżeństwo" czy jak "para nastolatków"?? Ja też miałam taki okres w życiu. Tzn to u mnie w pracy pojawił się młody, przystojny facet. I poprostu no nie wiem co mi się stało. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale pomyślałam sobie, ze nie mogę iść do pracy w byle czym, że musze mieć ładny make-up itd Bo było by mi wstyd, że moje koleżanki ładnie wyglądają a ja jak jakas fleja. Jakies drobne flirciki były ale to tyle. Ot tak na luzie. Nigdy męże nie zdradziłam i nigdy bym tego nie zrobiła. Jak mój mąż zauważył co się dzieje to ze starego dobrego małzeństwa przeslismy w pare gówniarzy :P ps. jestesmy 10 lat po ślubie ;)

Gość fanka anka
własnie on na silownie chodzi a Ty do fryzjera nie mozesz iść?? niech sie dzieckiem zajmie a Ty myk do koleżanki, tylko wczesniej wymaluj sie, fajnie ubierz

Gość alewaspogielo
kolejna idiotka z mężem idiotą

Gość Klól Lulian
Mąż dziwnie sią zachowuje? nie, on się zachowuje jak zwykły skurwiel. Pogoń z domu śmiecia.

Gość autorko, jak kasy malo
to on ma monopol na silke? To przeciez tez kosztuje.. Powiedz, ze ty chcesz po ciazy wrocic do dawnej kondycji. Musisz chodzic na silkownie i tyle. Dzieki cwiczeniom poczujesz sie lepiej, rowniez psychicznie. No i tak jak ci radza dziewczyny- zacznij sie malowac, ladnie ubierac, wychodz gdzies z kolezanka, a jak nie masz- nawet sama, udawaj, ze gdzies idziesz- on stanie sie zazdrosny i zainteresowany toba. Tak czy inaczej wyjdzie wam to na dobre.

Gość autorko, jak kasy malo
brrrrr