Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka polka pracujaca

sama z dzieckiem w wielkim domu- ktora jeszcze?

Polecane posty

sa tu jakies kobietki ktore tak jak ja maja mezow w delegacji i samotnie spedzaja wieczory? Zazwyczaj jak pracuje to damotnosc mi nie przeszkadza czyt. przyzwyczailam sie ale sa dni takie jak dzis gdy mam wolne w pracy i doskwiera mi samotnosc. kobietki co robicie w samotne wieczory? psiapsiolki mieszkaja daleko a z dwulatka wiele nie pogadam. Macie jakies rady dla mnie? Mam dzisiaj dola i chce sie wygadac a nie mam komu:-( wszystko jest na mojej glowie glopia zarowka mi sie spalila w kuchni i ciagle zapominam kupic. jeszcze ta zima i ciagle odsniezanie. pranie, sprzatanie, gotowanie wszystkp na mojej glowie!

Gość nora90
Ja jestem w ciąży dopiero, 5 miesiąc, ale podobnie jak Ty jestem sama i po prostu jest mi smutno ze wszystkim muszę sobie radzić sama. Ciąża była zagrożona 3 razy dziennie brałam duphaston, jeszcze na początku ciąży bardzo wymiotowałam i byłam z tym wszystkim sama;(

u mnie jest podobnie tylko ze ja mam niebawem 4 letniego syna z ktorym moge juz sobie porozmawiac o wielu rzeczach;-) aktualnie jestem na zwolnieniu lekarskim bo maly zachorował i mnie nosi... nie dołuj się, nie warto... rozłąka umacnia związek;)

Gość cinamonic
nora90, a facet gdzie sie zapodział?

nora90 wspolczuje ci.. ja jeden dzien wolny i wariuje a ty musisz sie meczyc cala ciaze. eh takie jest zycie. urodzisz to dziecko zajmie ci czas i troche stlumi samotnosc ale dziecko to nie to samo co osoba dorosla to nie to samo co maz.

Gość nora90
Mój mąż pracuje za granicą...

Gość nora90
wiem, po prostu siedzę sama, patrzę w sufit i płaczę naprawdę nie mam do kogo gęby otworzyć ;( wszyscy moi bliscy mieszkają albo 200km ode mnie albo powyjeżdżali za granicę ..

tymbarkowa moja dwulatka juz czasem tez chce pogadac sobie ale wiadomo to inne tematy niz te dorosle;-) dzasiaj zabralam ja na basen i ja tak wymeczylam ze podla o 19 a mmie tylko nat i tv ratuje.

Ja tak jak tymbarkowa na zwolnieniu bo dzieci chore.Mąż w świecie;-(Mąz na początku małżeństwa pracował w delegacji 2 lata jakoś dawałam rade.Później pracował już na miejscu i tak się jakoś przyzwyczaiłam że mężuś jest w domu.Teraz znów wyjechał a ja jakoś się nie mogę ogarnąć...