Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RozaIia

NIE MAM ZNAJOMYCH HELP

Polecane posty

Wiem ze to dziwne w moim wieku, mam 19 lat. Jestem na pierwszym roku studiow, zawsze mialam problemy z niesmialoscia i kontaktach z ludzmi i z nikim sie nie zakumalam do tej pory! Masakra co? Mam najlepsza przyjaciolke ale ona wyjechala na studia do warszawy i sie z nia nie spotykam teraz. Mam (a chyba juz raczej mialam) druga niby przyjaciolke, ale nie odzywam sie z nia od 30 grudnia, bo mialam isc z nia na sylwestra( nie powiedzialam jej ze na pewno) ale pojechalam jednak do tej kolezanki do warszawy. I ona sie na to za mnie obrazila bo bardzo chciala isc ze mna. Teraz ma chlopaka i innych znajomych i nie potrzebuje nawet ze mna juz utrzymywac kontaktu po tym jak ja niby wystawilam. a ja czuje sie na maksa samotna, nie mam doslownie nikogo (moze oprocz jednej bardzo glupiej kolezanki). Mialam jeszcze chlopaka od pazdziernika do konca grudnia. A teraz nie mam co ze soba poczac. Macie moze pomysl jak naprawic relacje z ta kolezanka? Glupio mi jak poznam chlopaka ze nie bede go mogla nawet przedstawic zadnym znajomym :/

Ja też nie mam żadnych znajomych. Teraz to lepiej mieć "znajomości" a nie tam jakichś znajomych, o przyjaciołach nie wspomnę a o dziewczynie dla mnie to już w ogóle :).

Gość prawiki są tutej
My też nie mamy.

Gość abstec
A skąd jesteś ?

ach. os kilku lat przyjmuje postawe tragicznego romantyka. odizolowałam sie od ludzi..właściwie ich uśmierciłam. pustka,dywan,Curtis i fajki...co potrzeba więcej do szczęścia?. jednak ta cholerna pustka...zabija,nie pozwala odejśc..dobłębnie utkwiła. a przyjaciele? po kilku latach zapomnieli o mnie.. ,nie byłam im potrzeba..po prostu nie potrafiłam sie z nimi porozumieć .. Moja Droga trudno znaleźć odpowiednich ludzi ..a jeszcze trudniej porozumieć się z nimi w swój sposób .

Gość poncjuszPIJAK
nie masz znajomych ? No to już masz mnie mam na imię Robert. Mogę również zostać Twoim chłopakiem w ten weekend raczej nie będę miał czasu ale na następny chętnie zjem wspólny rodzinny obiad będzie okazja do przedstawienia mnie

Gość zmijaaaaa
tez tak mam ale mi juz chyba wszystko jedno... nie znalezlismy sie w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie.

Gość jołjołjoł
mi brakuje kogos kto by interesowal sie tym co czuje itp ja sama latam za ludzmi staram sie o przyjazn ale nie przyciagam nikogo do siebie i tyle musza mnie lubic niewazne ile bym sie starala ;) a tak w ogole joy division jest super.