Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to zle??

odpowiedz na smsa mailem

Polecane posty

Gość czy to zle??

Czy to bardzo zle, jesli on odpisal mi na smsa mailem? Czekalam na jego odpowiedz od 3 godzin, a tu okazalo sie, ze dawno juz odpisal, ale na maila. Czy nie jest to brak szacunku?

Gość karam u Staffa
nie pieprz Pietrze wieprza pieprzem bo przepieprzysz wieprza pieprzem :classic_cool:

Gość aaaaaa aa
Pewnie ma jakiegoś smartfona i źle mu się kliknęło.

Gość mam tego juz dosc
o tak do dowod na zupelny brak szacunku. Strzel focha a jesli jestescie para to zostaw go.

Gość wózek widlowy
nie brak szacunku ale zamieszanie..chociaz jak nie odpisal ci to mogles to odebrac i slusznie jako brak szacunku.. byla 1 droga sms..czyli sms i odp sms gdyby on napisal w sms..hej opisalem ci na twoj sms ale na poccie@ to rozumiem bo jest CIAGLOSC rozmowy..a tu nagle jakby on urwal..ty sms a on nic. skad mialas wiedziec ze dal ci na @? czekals na sms nawet w pracy tak nikt nie robi trzyma sie raczej 1 drogi kontaktu. a jak sie zmienia droge kontaktu to sie o tym informuje. sms dochodzi chyba ze słany z bramki moze niedojsc. poczte mozna kasowac dzis to nic trudnego-szpiegowskie programy wiec jak komous ktorejs zalezalo abys poczty nie otrzymal/a to jej nie otrzymasz a nadawca bedie sie zloscil a ci co skasowali beda sie cieszyc bo oto im chodzilo. wiedzieli/ly ze nadawca sie zezlosci itp i to zburzy relacje. prosciej sie nie da wytlumaczyc

Gość mam tego juz dosc
a juz mialem nadzielje ze sie k naprawilo. Dupa

Gość wózek widlowy
up