Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko chora sytuacja

Co myślicie o takiej sytuacji? to nie ściema...dramata....

Polecane posty

mieszkałam z 3 koleżankami na studiach, wszystkie pozachodzły w ciążę,nadal mieszkam z nimi, jedna juz urodziła, mieszkam z nią jej chlopakiem ich dzieckiem, druga rodzi za miesiac, bedzie sama, a trzecia ma termin maj i do lipca bedzie też mieszkała z nami a potem sie wyprowadzi do swojego narzeczonego, jak my sie pomiescimy? poki co jedna laska zajmuje pokoj z facetem i dzieckiem a my sie we 3 gniezdzimy, ja spie na gorze na piętrowym łóżku :( :O

Gość ehh studenci
kiedy wy sie uczycie jak tylko dajecie dupy ? może tylko udajecie nauke żeby rodzice płacili ......

Gość dramaturgia stosowana
jaka dramata? wesolo jest?

musze z nimi mieszkac do lipca bo umowa podpisana! ... ja sie ucze, chociaz warunki mam kiepskie, doszlodo tego że całe dnie na uczelni siedze albo w bilbiotece, w domu dziecko beczy albo ciężarne sie mną wysługują wracam tam tylko spać.

Gość wredniucha10
też sobie zrób bobaska, a co! wszystkie mają a ty nie???

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
Umowe podpisywalas w sytuacji, gdy mialas mieszkac z 3 laskami a nie dodatkowo dzieckiem i kolesiem, mysle, ze to wystarczajacy powod, zeby im powiedziecadieu i pocalucie mnie w 4 litery'. Jak Ty to wytrzymujesz? Ja bym zwiariowala, pewnie dzieciak jeszcze drze sie po nocach :/

Gość łukaszzzzzzz
co piata studentka to prostytutka, wiec co sie dziwicie :D

Gość rybotella21
polskie dupodajki :)

teraz nie moge szukac innego mieszkania, mam egzaminy, natomiast ogolnie, nie wiem czy znajde drugie takie, jest blisko uczelni, prawie w samym centrum, za te 2 pokoje placilysmy 2tysiace czyli każda z nas po 500zł, teraz odkad "rodzinka"zajmuje caly jeden pokoj, to oni placa tysiac, a my z dziewczynami po 340zl... to prawie jak akademik, ale ja bym nie chciala w akademiku, no dziecko placze owszem, czasem i w nocy, chociaz rzadko, bo jest raczej spokojne, grzeczne, a przez cale dnie mnie nie ma,wychodze o 7 wracam kolo 18-19...

Gość erwererererrtrt
wspolczuje ci, a swoją drogą to ja rozumiem ze dziwy muszą sie pieprzyc ale czemu sie nie zabezpieczają? dla mnie to jakas patologia. a najgorsze jest to, ze pewnie ci faceci co zrobili im te bekarty i tak je zostawią, a one pewnie chcialy zlapac męża na dziecko, watpie ze im sie uda.