Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balsji

czy to normalne że nie ma czułości w związku po 8 miesiącach?

Polecane posty

Gość balsji

pierwsze 6 miesięcy było idealnie, poświęcał mi mnóstwo czasu, mówił o uczuciach przez cały czas, ciągnęło go do spotkań, potrafił wyskoczyć z 'kocham cię' jak filip z konopi, często mi prawił komplementy, a teraz nic. rozmawiamy o jakichś pierdołach bez ładu i składu, 'kocham cię' pisze machinalnie jak się żegnamy, nie używa już żadnych zdrobnień pokroju 'skarbie' a mówi do mnie po imieniu, wiecznie coś robi i odpisuje mi raz na godzinę, kiedyś nawet mi mówił że niedługo wraca bo coś tam ma do zrobienia a teraz po prostu odchodzi od kompa na godzinę i jak wraca to nawet nie powie co robił wiem że w związkach nigdy nie jest tak jak na początku ale to chyba przesada, kiedyś czułam że jestem dla niego najważniejsza a dzisiaj nie czuję nic poza ciągłą frustracją że zaczynam być niezadowolona z własnego związku bo jestem odsuwana na bok i traktowana bardziej po przyjacielsku kiedy ja go kocham nad życie i mam ochotę krzyczeć to codziennie o co tu chodzi? czy to jest normalne? to mój pierwszy taki związek, w poprzednim okres uniesienia trwał ponad rok ale nawet po roku za wiele się nie zmieniło a teraz taka słabizna, czy ktoś potrafi na to spojrzeć obiektywnie i powiedzieć w czym może tkwić problem? :(

Gość balsji
pytałam go o to czy się wypala to ciągle zaprzecza i mówi że nic się nie zmieniło no ale jak się nie zmieniło skoro ja z dnia na dzień czuję się coraz mniej potrzebna :(

Gość dziwne i to bardzo
:o

Gość balsji
no właśnie a ja już nie wiem o co chodzi :( ja się nie zmieniłam w ogóle ani wewnętrznie ani zewnętrznie więc problemu chyba we mnie nie ma, drugiej kobiety też nie ma bo wiedziałabym o tym czyli chyba ta jego 'miłość' była mocno na wyrost :(

Gość balsji
kiedyś nawet był ze mną i rozmawiał kiedy łapał mnie dołek a dzisiaj mu mówię że czuję się tragicznie i czy możemy pogadać to mi powiedział że ma robotę i mi przejdzie bo od tego się nie umiera :(

Normalny jest taki spadek temperatury po jakims czasie. Postarac sie podgrzac atmosfere, czesto razem wychodzicie? Przelam rutyne i nie badz pretensjonalna, bo zaszkodzisz sobie.

Gość Wasze uczucie się wypaliło
Ja po 15 latach nadal czuję się najważniejsza.

Gość balsji
widzimy się raz w miesiącu na 3 dni bo daleko mieszkamy, już chyba sam fakt oczekiwania na spotkanie powinien podgrzewać atmosferę bo im bliżej jego przyjazdu do mnie było tym bardziej się niecierpliwił i tym więcej rozmów o uczuciach się pojawiało a teraz to jakiś koszmar, w ogóle czuję się jakbym z kumplem rozmawiała, tak samo jak mu mówię że już nie mogę się doczekać aż przyjedzie i jego odpowiedź: 'oj już nie przesadzaj, wytrzymasz', kiedyś by odpowiedział tym samym że umiera z niecierpliwości i tęskni :( nic tylko kurwa zostać starą panną bo związki nie są dla mnie chyba

Gość balsji
w ogóle traci do mnie cierpliwość chyba, raz spytałam co myśli o mojej figurze to usłyszałam 'milion razy ci powtarzałem, daj już spokój' :o a to chyba normalne że od czasu do czasu chcę usłyszeć coś miłego a nie tylko gadać z nim o śniegu za oknem przez pół dnia

Gość balsji
no nic, na to chyba nie ma rady a ja też w takim emocjonalnym uśpieniu też za długo nie wytrzymam więc jeśli nic się nie zmieni to wszystko samo padnie a szczerze mam dosyć proszenia sie o uwagę i odrobinę czułości przez cały czas więc to chyba nie ja będę osobą ratującą ten związek :( dzięki za odpowiedzi

Gość babeLily
to nienormalne, skoro tak szybko się wypaliło,to cos nie gra...

Faceta nigdy nie zrozumiesz.. ;) ja tak mialam po 4 latach zwiazku.. nagłe odsuniecie się.. ale jak zatesknił po miesiącu to wszelkie miłości mu wróciły ;))

Gość balsji
na to już chyba nic nie pomoże, nawet widzę mnóstwo zmian w języku jakiego aktualnie używa, kiedyś było 'proszę/dziękuję/przepraszam', a teraz jest 'daj mi/dzięki/sorry', kiedyś było 'ja idę', a teraz 'ja spierdalam' i właśnie mi napisał 'dzień dobry, właśnie wstałem i teraz spierdalam, może wieczorem będę' :o :o :o no przecież to już się śmieszne robi powoli, nie wiem co sie stalo z tym człowiekiem :D