Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhththth

siedze w anglii

Polecane posty

Gość hhththth

juz 4 miechy i nie moge znalezc roboty :O

Gość eehhhh witaj
w klubie :/

Gość hhththth
a ty w jakim miescie?

Gość eehhhh witaj
Braintree a ty?

Moja siostra jest też w Anglii w miescie Leicester i ciezko z robota raz jest a raz jej nie ma ,a niby ma stała pracę . Coraz gorzej tam jest . Teraz to lepiej wyjeżdzac do : Irlandii,Szkocji,Norwegii,Holandii :) . Pozdrawiam

Gość hhththth
a ja birmingham, no wlasnie cienko z kasa

Gość vginna jestemchyba33
do irlandii?????????????????? nie rozsmieszaj mnie kobito pol banki bezrobotnych

wielokrotnie o tym mówiłem w swoich postach o życiu w anglii to nikt nie wierzył. niema co tam siedzieć są lepsze kraje do życia

Gość hhththth
kurde,najgorsze jest to,ze teraz nawet jak sie idzie do agencji pytac o prace to odsyłaja kazdego do domu,bo nigdzie jej nie ma. chwalic uk to moga jedynie ci co siedza na kontraktach,bo pracując dla agencji,czasem nawet tylko 2 dni w tygodniu,to tak samo jakby sie w pl mieszkało,stac tylko na pokój i zarcie

Gość pereferte
Tez szukam. I szukam. W tym tyg mialam 4 rozmowy, ale nie jestem dobrej mysli. Dobrze, ze facet ma stala prace ale juz mi glupio strasznie :(

Gość ja mieszkam w Szkocji
pracuję na pół etatu (średnio 22 godziny tygodniowo), mąż pracuje 36/tydzień. wynajmujemy mieszkanie czynsz + council tax w sumie 800/miesiąc. mamy dziecko w prywatnym przedszkolu. oszczędności na razie tylko ok. 4000, niewiele, ale np. na wakacje na Majorce (w te wakacje, wreszcie!!) jest, więc niech mi nikt nie gada, że w Szkocji jest tak źle ;-)

Gość a ja............
Mieszkam w Londynie od 1.5 roku u chłopaka (on jest tu dłużej) i nie mogę znaleźć stałej pracy, mimo, że znam język i to nawet bardzo dobrze...A pracuję dorywczo jako au pair i housekeeper, ale najczęściej na czarno i tylko kilka dni w tygodniu :/ Też nie ma lekko, a życie kosztuje, a jeszcze w Londynie...Eh...

Gość Studentka2013
" to znajdź pracę szukającej koleżance w czym problem? wrauuuuu mode on" Zwariowales?polak nigdy ci nie pomoze zagranica!!!oszuka to owszem ale nie pomoze! Mnie w USA pomogli tylko I wylacznie Obcokrajowcy!

Gość mnie 2x polak w UK
pomógł więc jak sie dobrze trafi nie jest źle, ale tak naprawdę po późniejszych doświadczeniach jak ja pomagałam polakom to NIGDY WIĘCEJ NIE POMOGĘ

Gość cvvcc
mi tez Polak pomogl trafilam na dobrego czlowieka a z praca ruszy sie blizej konca roku podatkowego